reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

ocet nie zadziałał :-(

neverend...mam wyprać cytrynę??? w całości??? samą cytrynę???

ja szufladki nie uzywam bo piore w żelach wiec pakuje do bębna bezpośrednio... dzis tam nalałam tylko tego octu...

reklama
:-) do takiego głuptoka jak ja musisz CAPSEM pisac :-) :-D

dzieki - dobra duszyczka podesłała mi pomoc :-) zaraz idę gotować ocet w pralce...zabiję zarazę wrzątkiem ;-)

:-) do takiego głuptoka jak ja musisz CAPSEM pisac :-) :-D

dzieki - dobra duszyczka podesłała mi pomoc :-) zaraz idę gotować ocet w pralce...zabiję zarazę wrzątkiem ;-)

Moge sie wtracic?? ;-)
Wlasnie...bo ten ocet nic nie da w niskiej temperaturze. Ja co jakis czas ''czyszcze'' pralke,kupuje specjalny plyn(wcale nie drogi) wlewam do bebna i nastawiam program na 60 stopni.Warto to robic by nie smierdzialo ;-)

oo i ja mam też ten problem od jakiegoś czasu :/ tylko u mnie z gumy tak wali i nie wiem czy jej wymienić jakoś nie trza.. no na razie wypróbuję sposoby octowe i cytrynowe. Rubi dzięki że poruszyłaś ten temat :-) nie muszę guglować :-)

reklama
Do góry