reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

czarodziejka są- ja o nich mówilam wlasnie, ze dla mnie są niewygodne, bo nie da się kupy zwinąć:-D

są różowe i zieelone(dla chłopców) w rossmanie... i w auchanie, nigdzie wiecej nie widzialam

reklama
Czarodziejka, ja Ci mogę powiedzieć jak się żabka sprawuje bo mam ją od jakiegoś czasu. Ogólnie jest o tyle fajna, że młodzież do wody nie fiknie i się bawi, ale jest problem z wyjęciem delikwenta. Ta przednia część po prostu powinna być otwierana, wtedy dzieciaczek nie ma poobcieranych nóg. Ja wprawdzie doszłam już do takiej wprawy, że nie zahaczam, ale wygodniej by było z otwarciem. Dużo wody nie potrzeba, tam nawet masz taką kreskę, do której powinna być woda, ale ja jakoś leję jej trochę więcej ;-)

dzięki gemelo:happy2: na razie jeszcze jakoś dajemy radę się kąpać w wanience, ale po przeprowadzce chyba kupię żabkę, bo raczej nic innego nie ma co by miało otwierany przód:confused:
medeuska, a ja jestem z nich zadowolona:tak:A może byly innej firmy? Te są Pampersa. Szymon przed chwilą zrobił kupkę i bez problemu można je rozerwać po bokach i zwinąć, a do tego mają jeszcze przyklejony z tył taki pasek klejący, żeby jak pampka się zwinie to się nie rozleciał.

czarodziejka pampersa- tyle że nie mają tego paska klejącego.... rozrywac rozrywałam tylko wlasnie o to zwiniecie mi chodziło:-D
jednak wole zwykłe- ja je zawsze na takie mini zwine ze nic z nich nie czuć:rofl:

czarodziejka pampersa- tyle że nie mają tego paska klejącego.... rozrywac rozrywałam tylko wlasnie o to zwiniecie mi chodziło:-D
jednak wole zwykłe- ja je zawsze na takie mini zwine ze nic z nich nie czuć:rofl:

:-D:-D:-D też tak robię- mini prezenciki hehe
jakby te majtasy nie miały tego paseczka też by mi się nie podobały:tak: ale z tym paseczkiem zrobiłam dzisiaj mini naleśnika:-D

ja potwierdzam to co mówi gemelo na temat krzesełka... chociaż muszę przyznać, że Zośka UWIELBIA te krzesełko :)

reklama
Kasiulec chyba kupiłyśmy tę samą gazetę :D buehehehehehehehe też się na ten rower napaliłam. Jego cena stanowczo mnie ostudziła :D

Do góry