reklama
Misia1974
Fanka BB :)
No widzisz Pyska, jaki interes zrobiłam? Mogę sobie jeszcze trzy kupić za zaoszczędzone 300 zł :-)
Lopop - niestety raczej tak. Mogę sobie po domu pochodzić, jak się cieplej zrobi, to wyjść do ogródka. Żadnych zakupów itp. Jak wczoraj coś do obiadu zrobiłam, to zaraz brzuch mnie bolał. Coś z szafy sięgałam i też musiałam to odleżeć.
Lopop - niestety raczej tak. Mogę sobie po domu pochodzić, jak się cieplej zrobi, to wyjść do ogródka. Żadnych zakupów itp. Jak wczoraj coś do obiadu zrobiłam, to zaraz brzuch mnie bolał. Coś z szafy sięgałam i też musiałam to odleżeć.
ja dzisiaj chodze nerwowa i brzuch czuję okropnie mi sie "stawia" i pobolewa
no z tym sięganiem z szafy to lepiej uważaj mi lekarz powiedział wszystko do wysokości ramion a wszystko to co wyżej jest zabronione dla mnie no więc się tego trzymam
no z tym sięganiem z szafy to lepiej uważaj mi lekarz powiedział wszystko do wysokości ramion a wszystko to co wyżej jest zabronione dla mnie no więc się tego trzymam
vivienne3
Dziewczyny czy was czasami też tak kuje w podbrzuszu to takie kucie ktwa kilka sekund i zdarza się 2-3 dziennie a czasami wcale.Bo ja się tym stresuje i przez to boje sie zrobić dla maluszaa wieksze zakupy.
Chciałąbym żeby to był już 32 tydzień.
Chciałąbym żeby to był już 32 tydzień.
ann116
mnie tez coraz częściej kłuje..czasami tak ,mocno ze wyprostować sie nie mogę,,cały tydzień mocno bolał mnie brzuch, masakra, juz miałam dość, dzis lepiej,,,,w czwartek byłam u ginek. mówi ze wszystko OK...meczą mnie te bóle brzucha
miałam byc pełna energii, zycia i radosci 

Pyśka_:)
Szczęśliwa :)
mnie tez coraz częściej kłuje..czasami tak ,mocno ze wyprostować sie nie mogę,,cały tydzień mocno bolał mnie brzuch, masakra, juz miałam dość, dzis lepiej,,,,w czwartek byłam u ginek. mówi ze wszystko OK...meczą mnie te bóle brzuchamiałam byc pełna energii, zycia i radosci
![]()
W ciąży to mało realne
ann116
Pyska- nie dobijaj mnie....ja zawsze wyobrażałam sobie, ze jak będę w ciąży, to będzie to piękny czas,będę fajnie się ubierała, spacerowała, chodziła na gimnastykę, spacerowała,kupowała ubranka i sprzety, wszyscy będą sie mną opiekowali, tatus będzie skakał wokół mnie,,,a tu,,,proza życia,,,

Pyśka_:)
Szczęśliwa :)
Pyska- nie dobijaj mnie....ja zawsze wyobrażałam sobie, ze jak będę w ciąży, to będzie to piękny czas,będę fajnie się ubierała, spacerowała, chodziła na gimnastykę, spacerowała,kupowała ubranka i sprzety, wszyscy będą sie mną opiekowali, tatus będzie skakał wokół mnie,,,a tu,,,proza życia,,,![]()
Taka ciąża to chyba tylko w filmach! niestety
reklama
Cat Ballou