reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
u mnie jeźdżą po ulicy właśnie takie kolory ale i tak jest więcej zielonych tylko jeden niebieski widziałam
viv zielony???? nie wiem chociaż Ty bedziesz miała synka więc i niebieski się nada:):)

Kasiu mamy jeszcze czas prawda
tak jak pisałam ja zakupy mogę sobie zostawić nawet na ostatni dzień bo mi mama , teściowa albo siostry je wyprały poprasowały i takie tam
pewnie i tak coś kupię a potem można domawiać przez neta teraz jest tyle możliwości zresztą będzie lato więc i z wózkiem można na miasto szybko wyskoczyć

mi też zielony bardziej się widzi. Może z sentymentu bo miałam zieloną emmaljungę i się świetnie sprawdziła. Ja wolę tak jak kasia spokojniejsze kolory, pastele, kolory ziemi, i tak jak styna rzeczy proste w formie. JAK NAJPROSTRZE! wręcz ascetyczne, ale to u mnie zboczenie zawodowe. Już na studiach wpajali w nas że im miej tym lepiej.
Ja chyba wszystko kupię na ostatnią chwilę, aby nie zapeszać. Jeszcze nie mam nic prócz tego co moja siostra mi da.

moja siostra ma synka, więc z ciuszków to wszystkiego brać nie będę, ale kosz-kołyska po prostu super już czeka, pełno zabawek wczesnych, maty, kocyki, no i pewnie jakieś bodziaki, śpiworki itp. Wózek kupię sama bo jej mi się nie podoba i ona sama mi go odradza. Ona chce kupić nową spacerówkę bo tamten był ponoć niewygodny. A resztę kupię na początku lipca jak już się zorientuję czego naprawdę mi potrzeba. Zresztą jak dzidzia się urodzi to będę dokupować i pewnie dostanę masę!

Viv ja w pierwszej ciąży szybko kupiłam wózek i stał złożony w pokoju i tak mi się lepiej robiło jak na niego spojrzałam. Teraz też już mam wózek.

reklama
hmm ja jescze nie mam kompletnie nic, fakt że dużo rzeczy dostane od siostry...ale pewnie dopiero w kwietniu (choć w sumie już bym chciała zobaczyć co jest czego nie ma i co mam kupic:baffled:)

Do góry