Daphne
Aktywna w BB
Dziewczyny, koszule do karmienia były ostatnio w biedronce. Kupiłam i jest całkiem niezła, ale trzeba mniejszy rozmiar brać bo duże wypadają. Ja do porodu nie kupuję, szkoda kasy... a starych nie mam bo nie używam takich wynalazków
Pewnie będę rodzić w jakimś dużym T-shircie męża 
Ostatnio kupiłam fajne staniki do karmienia w KappAhl. Teraz jest promocja- kupując 2 rzeczy trzecią dostaje się za darmo, więc naprawdę warto! Za 120 zł 3 staniki, jakościowo wydają się fajne.
Pyśka, u nas łóżeczko nawet nie jest skręcone
A pościeli nie będę ubierać, spróbuję małego na początku w rożku kłaść a pościel na później... a z prześcieradłem mąż sobie poradzi jak będę w szpitalu 
lizosomek, czyżby wózeczek firmy Jedo?
Ostatnio kupiłam fajne staniki do karmienia w KappAhl. Teraz jest promocja- kupując 2 rzeczy trzecią dostaje się za darmo, więc naprawdę warto! Za 120 zł 3 staniki, jakościowo wydają się fajne.
Pyśka, u nas łóżeczko nawet nie jest skręcone
lizosomek, czyżby wózeczek firmy Jedo?

Jeszcze wanienka (myślałam, że uniknę tego zakupu, ale się jednak nie da) i fotelik kołyska. Z tym zwlekamy z braku kasy. W razie czego mam fotelik następny, który jest od urodzenia, ale to nie nosidełko, musiałabym bąbla od razu do wózka przekładać. Sobie już chyba mam wszystko, więc teraz tylko czekać...
to chyba już tylko my nie mamy...![3092590027[2].jpg 3092590027[2].jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/307/307090-932ea8ac044731ed4efdc3115e0ba056.jpg)