reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Dziewczyny, koszule do karmienia były ostatnio w biedronce. Kupiłam i jest całkiem niezła, ale trzeba mniejszy rozmiar brać bo duże wypadają. Ja do porodu nie kupuję, szkoda kasy... a starych nie mam bo nie używam takich wynalazków ;) Pewnie będę rodzić w jakimś dużym T-shircie męża :)

Ostatnio kupiłam fajne staniki do karmienia w KappAhl. Teraz jest promocja- kupując 2 rzeczy trzecią dostaje się za darmo, więc naprawdę warto! Za 120 zł 3 staniki, jakościowo wydają się fajne.

Pyśka, u nas łóżeczko nawet nie jest skręcone :( A pościeli nie będę ubierać, spróbuję małego na początku w rożku kłaść a pościel na później... a z prześcieradłem mąż sobie poradzi jak będę w szpitalu :)

lizosomek, czyżby wózeczek firmy Jedo?

reklama
My mamy w końcu 2 łóżeczka - edno na parterze,a drugie na piętrze. Żadne jeszcze nie jest gotowe - szkoda, zeby się kurzyło. No i mamy kołyskę w sypialni. Do niej nie mam pościeli - zakładam, że Mała będzie spała bądź w śpiworku bądź w beciku bądź pod kocykiem.

Super bryki! Już nie mogę się doczekać kiedy mały znajdzie się w swojej- uwielbiałam pchać wózek i bardzo mi potem tego brakowało... My mamy wózek po starszej córce: http://tablica.pl/oferta/atlantic-baby-design-wozek-wielofunkcyjny-2-w-1-ID1JuFJ.html(zdjęcie z netu, bo nie umiem zrzucić jeszcze z aparatu, kolor ten sam - ma już 7 lat a wygląda i sprawuje się jak nówka).

Dziewczyny, jak tak was czytam to od razu mam ochotę lecieć się pakować i układać i przekładać... Niestety równie szybko mi przechodzi ;-)
Zamówiłam dziś laktator AVENT natural Laktator Ręczny NOWOŚĆ (3269659311) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., mam nadzieję, że nie pożałuję, bo poprzednio miałam jakiś baby ono i okazał się do d... Albo to moje cycki okazały się do d... :sorry2::baffled:

Poprane mam wszystko oprócz wózka, leżaczka i zabawek - wczoraj składałam mini skarpetki i czapeczki - nawet nie wiadomo jak to złożyć :-D Jeszcze wanienka (myślałam, że uniknę tego zakupu, ale się jednak nie da) i fotelik kołyska. Z tym zwlekamy z braku kasy. W razie czego mam fotelik następny, który jest od urodzenia, ale to nie nosidełko, musiałabym bąbla od razu do wózka przekładać. Sobie już chyba mam wszystko, więc teraz tylko czekać...

moniamonia - z pościelą poczekam do jesieni, aż zrobi się chłodniej. Nie wiem jak mały, ale moja starsza córcia bardzo nie lubi ciepła i zawsze się śmiałam, że ma zepsuty termostat - spała z kołdrą obok i do dziś jej zostało :D Łóżeczko wstawiam jedno do sypialni i jedno na parter. Od razu mały ląduje w łóżeczku, ja boję się spać z dzidziem...

Ostatnia edycja:
Piekne wózki, dziewczątka :tak: to chyba już tylko my nie mamy...

Pyśka, nasze łóżeczko stoi, materacyk w folii na nim, pościel i kocyki gotowe, ale schowane ;-)

nineczka ja mam tej samej firmy wózek co ty tylko taki kolor 3092590027[2].jpg

Załączniki

• 3092590027[2].jpg
    3092590027[2].jpg
    40 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Do góry