reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

Dzięki kochane za informacje bałam się że trafie na jakieś badziewia a wiem że niektóre z was zamawiały więc zanim zamówiłam wolałam się skontaktować co do jakości :-)

reklama
Dziewczyny ma już któraś z Was ubrane łóżeczko?? albo planuje to zrobić w najbliższym czasie?

kota- mi też skrzypiał, ale szybko mi dość szło odciąganie bo miałam nawał. A teraz muszę nowy bo wyrzuciłam tamten. Gumki zgrzybiały bo stał w wilgoci i nie zauważyłam.

Misia-a te ciuchy widzę, że ze Stanów idą, to jeszcze dochodzi cło u nas na granicy. Więc około 23 % dowalą do ceny.

Ja widziałam jeszcze tanie koszule w Pepco po 10, 15 zł i są takie co można odchylać.

Pyśka
- mi M ubierze jak będę w szpitalu, zawsze tak robił. Bo potem się to kurzy wszystko. Ja już łóżeczko mam i materac, pościel też, ale założy M.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ma już któraś z Was ubrane łóżeczko?? albo planuje to zrobić w najbliższym czasie?

To zadanie powierzyłam mojemu mężowi do realizacji w czasie mojego pobytu w szpitalu ;-) w zasadzie to muszę jeszcze uprać pościel. Łóżeczko jest już złożone, ale materac jeszcze w folii i pewnie postoi tak jeszcze kilka tyg. Mąż będzie miał jeszcze za zadanie przygotować wanienkę - umyć ją i wyparzyć.

Uroczyście oświadczam, że JESTEM GOTOWA :-) Uprzejmy Pan kurier przywiózł wózek (i wniósł mi go do garażu), póki co jest w częściach w kartonie, ale oczywiście nie mogłam się doczekać i przegrzebałam karton :-D. Ostatecznie wybraliśmy tutek grander, bo spełniał nasze wymagania: duże pompowane koła, amortyzatory. Nie jest to moje spełnienie marzeń, ale mieści się do bagażnika!! No i kolor jest bardziej jaskrawy niż na zdjęciach w necie, a torbę wymienię na inną, bo ta mi się nie podoba. Wybraliśmy kolor czarno-zielony.

To zdjęcie z aukcji allegro:

GRANDER_ALU_G3.png
i fotelik do tego:

stone

I tylko na Krzysia czekamy :-)

PS przepraszam za wielkość zdjęć :zawstydzona/y:

Ja także zostawiam to zadanie mężowi, przygotuje kołyske jak ja bede w szpitalu. Przy Tomku tak ładnie wszystko wyglądało po powrocie do domku, aż się wzruszyłam.

Anka gratuluje zakupu, bardzo ładny wózeczek:]

reklama
Do góry