Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O to to.Na pewno nie odciąga się na siłę. Można bardzo delikatnie aż poczuje się pierwszy opór. Maluszek po urodzeniu ma fizjologiczną stulejkę i gdyby to robić na siłę faktycznie można by coś uszkodzić. Jeśli się to robi bardzo delikatnie i z wyczuciem, to on z czasem zacznie coraz bardziej schodzić. Ja się wymądrzam, ale ja tego nigdy nie robiłam, bo to mój D kąpie małego. Powiedziałam mu, że on się ma tym zajmować, bo on ma podobny sprzęt, więc zapewne ma większe wyczucie jak to prawidłowo robićMojemu młodemu jeszcze nie schodzi całkowicie napletek.
Mój mąż nie wiedział jak wycierać córkę. Dopiero na logikę jak mu powiedziałam to zczaiłtroche sie odciaga (z wyczuciem) tak mi kolezanki mowia co maja synow (a w sumie same chlopaki u nich). z kolei moj maz ostatnio powiedzial ze dziwnie mu bedzie kapac dziewczynke. czuje ze troszke ma opor. licze ze natura zrobi swoje.
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
ja tez nie wiem??? w sensie ze chodzi o kierunek wycierania? zeby od przodu do tylu tak jak u doroslej kobiety zeby bakterii z tylu do przodu nie przenosic?Mój mąż nie wiedział jak wycierać córkę. Dopiero na logikę jak mu powiedziałam to zczaił
![]()
Dziewczyny a czy chłopcu podczas pielęgnacji odciaga się napletek ? Bo ja czytałam ze nie a dzisiaj Polozna na tych warsztatach mowila że tak i zglupialam
Ja chcialam kupic te opatrunki ze spirytusem i stad moje pytanie bo nie wiem ile sztuk zamowic ...U mnie położna mowila, ze w żadnym razie tego nie robic
Co do pępka to mowila, ze octaniseptem przy każdej zmianie pieluchy, chociaz znajomi doradzali mi jednak ten spirytus, ze szybciej po nim odpada i sie nie paprze potem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No dokładnieja tez nie wiem??? w sensie ze chodzi o kierunek wycierania? zeby od przodu do tylu tak jak u doroslej kobiety zeby bakterii z tylu do przodu nie przenosic?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
to spoko. moj maz to wie juz od dawna ode mnieNo dokładnie
![]()