Ja nie o pralkę się boję tylko o miejsce do suszenia, balkonu brak, suszarniw bloku też nie ma, mamy dwa pokoje a dziecko będzie grudniowe :/Basia spróbuj pieluchy wielorazowe. Pralka z niemowlęciem i tak codziennie chodzi.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie o pralkę się boję tylko o miejsce do suszenia, balkonu brak, suszarniw bloku też nie ma, mamy dwa pokoje a dziecko będzie grudniowe :/Basia spróbuj pieluchy wielorazowe. Pralka z niemowlęciem i tak codziennie chodzi.
Ja mam pionową suszarkę leifheit tower, spokojnie cały wielki kosz prania pomieściJa nie o pralkę się boję tylko o miejsce do suszenia, balkonu brak, suszarniw bloku też nie ma, mamy dwa pokoje a dziecko będzie grudniowe :/
oooo nie wiedziałam o takiej suszarce- zaraz ją wygoglamJa mam pionową suszarkę leifheit tower, spokojnie cały wielki kosz prania pomieściDzięki temu pranie robię teraz nawet raz na dwa tygodnie a potem suszarkę chowam i mam spokój. Jesli masz prysznic to się mieści pod prysznicem.
Dużo sznurków w łazience i sie uda. Albo suszarka na przedpokoju.Ja nie o pralkę się boję tylko o miejsce do suszenia, balkonu brak, suszarniw bloku też nie ma, mamy dwa pokoje a dziecko będzie grudniowe :/