Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Śliczneoo matko niech ktoś ciężarną odczepi od Pinterestaza dużo rzeczy mi się podobaZobacz załącznik 760908Zobacz załącznik 760909

Chyba tak wozek slander
A ja nie mam kompletnie nic. Czekam aż będzie wiadomo jaka płećChyba tak wozek slander
Ale szalejecie dziewczyny z ubrankami!!!!!!!
Ja oprocz 2 bodziakow dla mlodego do kibiciwania England I Germany (Poland juz nie bylo) nie mam Nic!!!!!! Jutro dam M na dzien taty
My kupiliśmy tylko łóżeczko i komodę z przewijakiem- w sumie tylko dlatego, że trafiły się w bardzo dobrej cenie używane.Ja też nic jeszcze nie ruszyłam, nie mam na to czasu, może od września bo wtedy planuję pójść na L4. Ale u mnie to bardziej będzie porządkowanie i wygrzebywanie miejsca w szafie i wywalanie rzeczy a nie kupowanie nowychDla Asi kupiłam komodę, która teraz jest wypełniona jej ciuszkami. Kolejnej komody nie kupię
Więc dla drugiego brzdąca muszę znaleźć miejsce w tych szufladach, które teraz mam.