Dziewczynki byłam wczoraj w 3 dużych sklepach z wózkami. Niestety Mutsy Igo lub Mutsy Evo, mój typ, który wypatrzyłam w internecie kompletnie mnie rozczarował. :-( Okazało się, że wizualnie jest piękny i zgrabny, ale co z tego, gdy gondola jest bardzo wąska i w momencie, gdy ubiorę dziecko zimą w kombinezon, to nie będzie mogło nawet już chyba ruszyć rączkami, bo tak mało miejsca jest wszerz. A zmieniane siedzisko czyli na spacerówkę, to się okazało, że jest twarde, sztywne, mała budka i wiele innych dyskwalifikujących dla mnie elementów. Koła jeśli się chce opcję gumową, to tylko dla tylnych kół. Oczywiście to tylko moja opinia. To co dla mnie jest minusem, dla kogoś może być plusem. Szkoda, bo byłam nastawiona na ten wózek, ale się rozczarowałam.

Natomiast znalazłam godnego następcę

Jest to x-lander x-move rok 2014. Jak dla mnie spośród wszystkich wczoraj oglądanych wózków najlepszy typ. Super gondola, szeroka w ramionkach, piękna spacerówka, siedzisko naprawdę wypasione. Duże gumowe koła z opcją jazdy na wprost albo obrotowe 360 stopni. Łatwy system zmiany typu klik. Wchodzi do niego większość fotelików samochodowych. Już chyba się zdecydowałam.