reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Prasowania dzień pierwszy, najgorszy, bo najwięcej na raz. na zdjęciu głównie rozmiar 62, suszą się kolorowe, głównie 56. I jeszcze została jedna siata białych na oba rozmiary. Ale do prasowania na raz już tyle nie będzie... a teraz na 2 godziny do szkoły rodzenia, trzeba odrobić mój pobyt w szpitalu :)

Załączniki

• 1435077021122.jpg
    1435077021122.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 103
reklama
A ja nawet lubię prasowac, ale jak mi przyszło prasowac Frania wyprawkę to miałam dość. A po urlopie muszę poprac i poprasowac Julkowi :-)

Ja nie znosze prasowac ale takie malutkie ciuszki to jakos mi nie przeszkadzaja[emoji3]
Nienawidze szczegolnie poscieli a niestety mam dwa zestawy takie ze musze przeprasowac bo naczej wygladaja strasznie.

Dlugosc mojego prasowania jest odwrotnie proporcjonalna do ilosci dzieci. Pierwszemu prasowalam do roku, drugiemy do 5/6 mca, mysle, ze teraz skonczy sie na 3, hahaha :-)

Wlasnych to w ogole nie prasuje :-) staram sie tak rozwieszac pranie, zeby nie bylo potrzeby. No, chyba ze koszule garniturowe, ale takie nosimy na wyjatkowe okazje. A i maz wie, jak dziala zelazko :-))))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry