reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Dzieki dziewczyny!
Anney, w kuchni gres na scianie, zreszta taki sam na podlodze. Tego akurat nie zmienialismy, sciana zostala jak ja zrobilismy 5 lat temu. na tej, co nie widac bedzie biale szklo, jak juz nam blat zamontuja to sie zamontuje. No i dziura w podlodze jest w polowie zrobiona, tam akurat byla sciana miedzy drzwiami do kuchni i pokojow i zostala przerwa w parkiecie. Zrezygnowalismy z pierwszego parkieciarza, drugi polecony na urlopie, takze w przyszlym tygodniu dopiero ustalimy czy zrobi i kiedy, zostalo zcyklinowanie i lakier. bardzo bym chciala, zeby zdarzylo wie wywietrzyc jak najdluzej. to tylko kilka cm, ale jednak.
Kape musz na szara zmienic, ale z braku laku musi byc ta, na brudne paluszki sie nada :-)

Bunia, ja kupuje staniki Anita do karmienia. jeden ma juz ponad 6 lat, przezyl 2 lata intensywnego noszenia i nic mu sie nie zadzialo.

reklama
tez mialas przeboje z tym parkieciarzem haha fachowcy.
jak maly kawalek, to powinno s
zybko sie wywietrzyc, tylko zebys ty czasem kochana nei byla jak bedzie malowal!

na prawde fajne mies
zkanko, cieple macie :-):-)
a wozek prowadzi sie jak woda, prawda? :-):-):-)

Dzieki za rady... W ogole to chcialam takie lampy tak balony ale jedna kosztuje 800 zl :/ az tak mnie nie poje.... pogrzalo...;)

Lunera - super mieszkanie!

Kruszka madz link gdzie kupilas kocyk i poduche ? Bo ja mam jeden caly rozowy a chcialabym jakjs jeszcze rozowo szary czy cus ;)

Anney ja tez tak sie znam ze sie nic nie znam.. Metoda prób i błędów i mierzenia znalazłam swoje rozmiary i wiem jaki kupić zeby był odpowiedni..
Ewa bien nie miałam bo zawsze jakos drogo mo wychodziły.. Ale freya (co do fiszbin zdarzyło mi sie trafić), panache i curvy kate przeważnie i tez tylko miękkie bo w takich mi wygodnie.. Utwardzane miseczki moze i ładnie modelują biust ale jeszcze "powiększają" przy okazji a tego mi nie trzeba.. Po za tym miękka miseczkę łatwo mi dobrać i zawsze trafiam z rozmiarem..
No wlasnie z tym do karmienia Hm mysle zeby chociaż jakieś cos mieć na początek, wogole musze ogarnąć temat zeby potem na szybko i w nerwach nie kupowac..

Ooo myslalam ze wszystko mam. A jeszcze mi brakuje wlasnie stanikow do karmienia. Ale jeszcze poczekam.
Ja nieznosze stanikow do karmienia, sa wstretne. Na poczatku pewnie bede nosci ale pozniej bede nosisc juz normalne. Jakos odchyle i bedzie wsio. Z Maja tez tak robilam.

reklama
Do góry