reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

a ja wlasnie nie znosze rozowego ;)
zdaje sobie sprawe ze etap rozowego mnie nie minie, ale v kolorow najbardviej to bialy, bezowy, czerwony, szary, zolty, baklazanowy, mietowy i wszelkie odcienie zimnych pasteli.
no i c
zarny my love :p

sukenki lubie takie typowe stare dosc romantycvne, musem i
zasada numer jeden cokolwiek kupuje jest material, MUSI byc naturlany (ten minky dostalismy, a jest super przyjemny) chyba dlategoze sama okropnie sie cvuje w domeiszce sztycznego wiec jak moge to 100% naturalne kupuje.

reklama
borysiatko, wiele z nich (oprcz tych czerwonych z nowej kolekcji i h&m rompersika bialego) kupuje na ebayu, czesto uzywane, ale ubrane raz albo dwa, bo ilez taki maluch wychodzi i na prawde za grosze.
ta sukienka kremowa np. w skepie w gapie po 15funtow, a ja
za 3 kupilam :-)
kocyki po 10funtow (te akurat w tkmaxx) a w sklepie po 24.

modna moze byc przy okazji, najwazniejsze, ze nie bedvie miala nic sztucznego :)

lucynka, spojr
z na ebay..co.uk jak bedviesz cos chciala, to moge ci kupic (na prawde warto uzywane, bo sa niezniszczone) ja w kwietniu w poslce bede, wiec moge przywiezc.

Anney jak juz bede wiedziala co tam u mnie w brzuchu siedzi i co jeszcze bede potrzebowac to bede Cie prosic o pomoc w zakupie na eBayu. Juz sie usmiecham :-)

Anney jak juz bede wiedziala co tam u mnie w brzuchu siedzi i co jeszcze bede potrzebowac to bede Cie prosic o pomoc w zakupie na eBayu. Juz sie usmiecham :-)

wlasnie to pislaam, nie widzac tego posta :-)

nie ma problemu. na prawde. tylko paypala sobei zaloz. dla mnei to wielka oszczednosc pieniedzy.

Anney cuda[emoji7] moj styl.

Ja wlasnie dzisiaj wydalam ponad 150 eur na stronie gapa. Letnie zakupy dla mlodej. W podobnym stylu.

Dla baka nic nie kupuje bo sis ma mi przyslac wszystko i nie noszone. A ja i moja sis styl mamy podobny wiec peenie beda cudenka. O ile dla chlopaka moga takie byc..,
Ech rozmarzylam sie. I znowu musle ze czemu znowu nie dziewczynka.
Ale w sumie chlopcy tez fajni[emoji1]

reklama
pokaz koniecvnie jak dostaniesz od siostry!!!1

uwielbiam gapa pod tym wzgledem. ta surowosc materialow, takie uchwycenie natury... dla mnei bomba.

maja w tym roku takei piekne
zolte sukieneczki na sznuereczkach... milosc od pierwszego wejrzenia :-)
nawte jesli nei bedzie goraco latem u nas, to i tak musze meic letnie sukienki, bo wczesna esienia lecimy na wakacje, wiec prvydaza sie zwiewnosci.

res
zta zdjec sie laduje.... :baffled:

Do góry