reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
dlatego,ze jest szansa,ze wyjade z uk niedlugo i chce tutaj zrobic wyprawke.

no i wiem,ve bed
ziemy mieli corunie :-):-):-):-)

spojrzcie na to, to akurat next z nowej kolekcji... ale w tych zyrafach sie zakochalaam <3
Screen Shot 2015-03-13 at 20.42.59.pngScreen Shot 2015-03-13 at 20.43.22.png

Załączniki

• Screen Shot 2015-03-13 at 20.42.59.png
    Screen Shot 2015-03-13 at 20.42.59.png
    35,5 KB · Wyświetleń: 82
  • Screen Shot 2015-03-13 at 20.43.22.png
    Screen Shot 2015-03-13 at 20.43.22.png
    34,3 KB · Wyświetleń: 85
Anney ubranka przepiękne!!!! Wózek też, znam je ze sklepu :) też mi się bardzo podobają. Z kolorem ciężko ale u mnie chyba beż by wygrał.
Trzymam kcuki żebyś się porządnie obkupiła i wyemigrowała z tej szalonej wyspy.

dziekuje kochana.
prawda jest taka,
ze bugaboo uroda nie grzeszy :-D i ja to wiem.
ale piekny wozek to ja juz mailam z chlopcami i zmordowalam plecy, zesikalam sie z wysilku po porodzie kilka dobrych razy probujac podniesc go ;) hahah

tera
z chce wozek lekki, mega funkcjonalny, ktory bedzie nam sluzyl i wiem,ze posluzy w kazdym terenie i nie zryje do konca mi plecow.

dokładnie Anney. mnie się w nim ta prostota podoba. Bo niby jest zwykły ale nowoczesny, Pasuje do wszystkiego i jest wygodny w obsłudze. Nawet dla faceta.... :pPP

Oj a z ubrankami szalej, bo kiedy będziesz jak nie teraz?? Ja pamiętam mnie kilka lat temu...to było istne szaleństwo!!!

U mnie prócz wyprawkowego szaleństwa jest urządzanie domu w planie. Póki co powoli, bo na wszystko są pieniądze potrzebne.

reklama
Do góry