reklama
Akuku
Fanka BB :)
Komoda z przewijakiem (komoda zwykla)
na gorze m dziś przykrecil pulke i będą tam pampersy itd.
ta lampka kupiona dziś, jest na pilot ma rozne kolory i można przyciemnić i rozjasmic wiec super
będę miała pilot pod poduszka wiec nie będę musiala wstawac by ja wlaczyc wylaczyc 

szafa już pelna a ja jeszcze mam torche do poprasowania

sukienusie

rajstopki iskarpetki (rojstokpki sa tez większe, a nie chce ich chowac oddzielnie bo o nich zapomnę )

czapekczki )których pewnie uzywac nie będę za bardzo ) opaski - je uzywac będę hehe, majtusie jeszcze mam wyprane do dolozenia haha

pantofelki dla księżniczki

spodenki i legginsy

tu sa body i śpioszki

a tu szafa w calosci

jeszcze będę prasowac tetre i kocyki, no i reszte ciuszków
jak naloze pościel na kolyske to tez wam zdjecie zrobie
choć w sumie to ta sama pościel co Emilek miał wiec zdjecie już mam 

na gorze m dziś przykrecil pulke i będą tam pampersy itd.

szafa już pelna a ja jeszcze mam torche do poprasowania

sukienusie

rajstopki iskarpetki (rojstokpki sa tez większe, a nie chce ich chowac oddzielnie bo o nich zapomnę )

czapekczki )których pewnie uzywac nie będę za bardzo ) opaski - je uzywac będę hehe, majtusie jeszcze mam wyprane do dolozenia haha

pantofelki dla księżniczki

spodenki i legginsy

tu sa body i śpioszki

a tu szafa w calosci

jeszcze będę prasowac tetre i kocyki, no i reszte ciuszków
jak naloze pościel na kolyske to tez wam zdjecie zrobie
Załączniki
-
DSC_0252.jpg13,2 KB · Wyświetleń: 98
-
DSC_0254.jpg16 KB · Wyświetleń: 94
-
DSC_0255.jpg26,5 KB · Wyświetleń: 96
-
DSC_0256.jpg24,7 KB · Wyświetleń: 100
-
DSC_0257.jpg31,2 KB · Wyświetleń: 95
-
DSC_0258.jpg27,3 KB · Wyświetleń: 93
-
DSC_0259.jpg23,5 KB · Wyświetleń: 96
-
DSC_0260.jpg26,5 KB · Wyświetleń: 96
-
DSC_0261.jpg31,4 KB · Wyświetleń: 97
panikara
Akuku toć Ty nosisz jedną księżniczkę a nie 3 bo ciuszków jak dla przedszkola
))) Aczkolwiek nie dziwię Ci się bo tyle słodziutkich rzeczy jest dla dziewczynek
ja po Marcie mam tyle worków w garderobie ... muszę porobić paczki i sprzedać to w końcu.

Akuku
dziewczyny ja na wyprawke malej wydalam może z 40 F jeśli chodzi o ciuszki, także wiecie 
większość kupiłam zaraz po usg w 20 tyg
..taka polka sprzedawala ciuszki glownie nowe..nie wiem skad je miała ale sama była w ciąży pierwszej z synkiem... i wtedy wielki wor za 25f kupiłam.
buciki kupowałam po 50p-1F za sztuke
opaski kupiłam na Ebayu z chin za grosze hehe
Emil ma taka sama szafe i tez wszystko zapełnione- wiec mala nie jest w żaden sposób wyrozniona
starszaki tez każdy ma swoja szafe. hehe
Lucere ja wole wieszaczki, bo prasuje bluzki i wieszam, sukienki dla malej tez. a body śpiochy spodnie w komodie lub szufladach od szaf
miejsca niestety nie mam, zrobie wam zdjecie mojej sypialni jutro
ciasno jak nie wiem co..ale tam tylko spimy, a przynajmniej wszystko pochowane 
Panikara ja ostatnio wyprzedaje ciuchy po starszakach, dla Emilka zostawiłam tylko na 2-3 lata i tylko te co mi się bardzo podobają. reszte albo do charity albo na sprzedaż.. po Emilku tez wyprzedaje za male
i np. na neborn miałam 73 sztuki , na 0-3 81 na 3-6 101 !! hahaha
a to i tak nie wszystko bo mowie trochę do charity wrzuciłam...
swoja droga ide dziś sobie po car bootsie.. i co ? patrze rozowa walizka ! taka jak moja w która pakowałam ciuszki do charity... no i nie zwrocilabym uwagi gdyby nie to ze pościel była na wierzchu..dalam ja do charity..zaglądam do walizki a tam moje rzeczy tzn dzieci... ehh szkoda ze zamiast dac to do biednych ktoś bierze i sprzedaje ..ale olalam to...
buciki kupowałam po 50p-1F za sztuke
opaski kupiłam na Ebayu z chin za grosze hehe
Emil ma taka sama szafe i tez wszystko zapełnione- wiec mala nie jest w żaden sposób wyrozniona
starszaki tez każdy ma swoja szafe. hehe
Lucere ja wole wieszaczki, bo prasuje bluzki i wieszam, sukienki dla malej tez. a body śpiochy spodnie w komodie lub szufladach od szaf
miejsca niestety nie mam, zrobie wam zdjecie mojej sypialni jutro
Panikara ja ostatnio wyprzedaje ciuchy po starszakach, dla Emilka zostawiłam tylko na 2-3 lata i tylko te co mi się bardzo podobają. reszte albo do charity albo na sprzedaż.. po Emilku tez wyprzedaje za male
i np. na neborn miałam 73 sztuki , na 0-3 81 na 3-6 101 !! hahaha
swoja droga ide dziś sobie po car bootsie.. i co ? patrze rozowa walizka ! taka jak moja w która pakowałam ciuszki do charity... no i nie zwrocilabym uwagi gdyby nie to ze pościel była na wierzchu..dalam ja do charity..zaglądam do walizki a tam moje rzeczy tzn dzieci... ehh szkoda ze zamiast dac to do biednych ktoś bierze i sprzedaje ..ale olalam to...
reklama