reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Komoda z przewijakiem (komoda zwykla)
na gorze m dziś przykrecil pulke i będą tam pampersy itd. :) ta lampka kupiona dziś, jest na pilot ma rozne kolory i można przyciemnić i rozjasmic wiec super :) będę miała pilot pod poduszka wiec nie będę musiala wstawac by ja wlaczyc wylaczyc :)

DSC_0252.jpg
szafa już pelna a ja jeszcze mam torche do poprasowania :p
DSC_0256.jpg
sukienusie :D:D
DSC_0257.jpg
rajstopki iskarpetki (rojstokpki sa tez większe, a nie chce ich chowac oddzielnie bo o nich zapomnę )
DSC_0259.jpg
czapekczki )których pewnie uzywac nie będę za bardzo ) opaski - je uzywac będę hehe, majtusie jeszcze mam wyprane do dolozenia haha :D
DSC_0260.jpg
pantofelki dla księżniczki :D:D
DSC_0261.jpg
spodenki i legginsy :D
DSC_0258.jpg
tu sa body i śpioszki :D
DSC_0254.jpg
a tu szafa w calosci :)
DSC_0255.jpg

jeszcze będę prasowac tetre i kocyki, no i reszte ciuszków :)

jak naloze pościel na kolyske to tez wam zdjecie zrobie :D choć w sumie to ta sama pościel co Emilek miał wiec zdjecie już mam :D:D

Załączniki

• DSC_0252.jpg
    DSC_0252.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 98
  • DSC_0254.jpg
    DSC_0254.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 94
  • DSC_0255.jpg
    DSC_0255.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 96
  • DSC_0256.jpg
    DSC_0256.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 100
  • DSC_0257.jpg
    DSC_0257.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 95
  • DSC_0258.jpg
    DSC_0258.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 93
  • DSC_0259.jpg
    DSC_0259.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 96
  • DSC_0260.jpg
    DSC_0260.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 96
  • DSC_0261.jpg
    DSC_0261.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 97
Akuku - wow! Cudnie wszystko przygotowane. Tez chciałam kiedyś mieć wieszaki ale się rozmyslilam w końcu. Jak się sprawdzają u takiego dziecka? Zazdroszczę tez tylu szafek i miejsca :-D

Akuku toć Ty nosisz jedną księżniczkę a nie 3 bo ciuszków jak dla przedszkola :)))) Aczkolwiek nie dziwię Ci się bo tyle słodziutkich rzeczy jest dla dziewczynek :tak: ja po Marcie mam tyle worków w garderobie ... muszę porobić paczki i sprzedać to w końcu.

Akuku, zaszalalas :-)
To moja szafa skromniejsza, a juz a 15 lat gromadze rozne roznosci, hahaha. Nic dziwnego, ze dziewczyny chca cie za mame, tez bym chciala :-)

dziewczyny ja na wyprawke malej wydalam może z 40 F jeśli chodzi o ciuszki, także wiecie :D:D większość kupiłam zaraz po usg w 20 tyg :D ..taka polka sprzedawala ciuszki glownie nowe..nie wiem skad je miała ale sama była w ciąży pierwszej z synkiem... i wtedy wielki wor za 25f kupiłam.
buciki kupowałam po 50p-1F za sztuke :D
opaski kupiłam na Ebayu z chin za grosze hehe :D

Emil ma taka sama szafe i tez wszystko zapełnione- wiec mala nie jest w żaden sposób wyrozniona :D

starszaki tez każdy ma swoja szafe. hehe

Lucere ja wole wieszaczki, bo prasuje bluzki i wieszam, sukienki dla malej tez. a body śpiochy spodnie w komodie lub szufladach od szaf :)

miejsca niestety nie mam, zrobie wam zdjecie mojej sypialni jutro :) ciasno jak nie wiem co..ale tam tylko spimy, a przynajmniej wszystko pochowane :)

Panikara ja ostatnio wyprzedaje ciuchy po starszakach, dla Emilka zostawiłam tylko na 2-3 lata i tylko te co mi się bardzo podobają. reszte albo do charity albo na sprzedaż.. po Emilku tez wyprzedaje za male :)
i np. na neborn miałam 73 sztuki , na 0-3 81 na 3-6 101 !! hahaha :D a to i tak nie wszystko bo mowie trochę do charity wrzuciłam...

swoja droga ide dziś sobie po car bootsie.. i co ? patrze rozowa walizka ! taka jak moja w która pakowałam ciuszki do charity... no i nie zwrocilabym uwagi gdyby nie to ze pościel była na wierzchu..dalam ja do charity..zaglądam do walizki a tam moje rzeczy tzn dzieci... ehh szkoda ze zamiast dac to do biednych ktoś bierze i sprzedaje ..ale olalam to...

reklama
Do góry