reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Anney pytalas o pielegnacje pepka w es. Tutaj mowia zeby nic nie stosowac, no chyba ze wybitnie widac ze jest cos nie tak.
Mozna moczyc tylko pozniej dobrze wysuszyc i tyle.
Ja u Maji nic nie stosowalam. Odpadl po kilku dniach, napewno mniej niz tydzien sie trzymal. Balam sie go moczyc wiec wykapalam ja dopiero jak odpadl. Ale codziennie mylam sama gabeczka [emoji3]
Teraz chyba tez tak bede robic, bo napewno nie bede kapac codziennie, przynajmniej na poczatku.

Kupujecie jakąś specjalną myjkę albo gąbeczkę dla szkraba czy będziecie myć pieluszką, a może czymś innym? Ja mam takie bawełniane, naturalne, organiczne chusteczki suche z rossmana myślicie, że się nadadzą? Rany jak ja nic nie wiem o niemowlakach, aż wstyd :-p Dobrze, że jesteście Wy i zawsze mogę o coś zapytać :tak:

Ruda, ręka. Gąbki sa pełne syfu. A ręka szybko, sprawnie.
Jak juz chcesz myjkę, to wlasnie albo jakieś jednorazowe albo np małe
Frottowe i do prania na 60stopji po każdej kąpieli.

reklama
Ja też będę myć ręką.
Właśnie przyszła moja chusta! [emoji7] ImageUploadedByForum BabyBoom1435219302.251797.jpg
Z dobrych wieści to wczoraj teściowie a zaoferowali, że kupią wózek [emoji16] Tak więc bosko!

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1435219302.251797.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435219302.251797.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 71
Do góry