reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

reklama
Ja polecam ten do ucha i czoła z microlife, faktycznie nie jest najtańszy, ale mierzy też temperaturę otoczenia i temperature powierzchni wody w wanience... W uchu mierzy w 1 sekundę, a na czole w 3 sekundy. Minuta to sttrasznie długo dla malego marudnego zgorączkowanego Smyka.

Ja uzmysłowiłam sobie, że nie mam miejsca, żeby usiąść z maleństwem do karmienia. Jedynie łóżko - ale póxniej trzeba z niego się zwlec ;-) a na początku chyba będzie cięzko - tymbardziej, że ze szpitala wychodzę po 6 godzinach po porodzie... Więc - wczoraj zamówiłam fotel - będzie w mojej sypialni - niestety w pokoiku Małej zmieściło się tylko łóżeczko i komoda...
Sereno Nursing Glider maternity rocking chair SRP£299 | eBay
Powinien dotrzeć do mnie około 4 września - nie mogę się doczekać :-)

reklama
Do góry