reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

reklama
ja dokupiłam szczoteczke do główki, i podkłady do przewijania, wziełam je bo były przecenione bo opakowanie uszkodzone i za 4 zł tlyko a ostatnio były po 10 i to w promocji, przydadzą sięna wyjśćia :) no i już chyba wszystko mamy poza wózkiem.

:-DPrzyszło łóżeczko :-D Z całym wyposażeniem. Dodatkowy komplet pościeli idealnie pasuje do ocgrniacza i baldachimu. Fajnie.
No i mam pytanko odnośnie prania. Pierzecie też ten ochraniacz? Normalnie w pralce? Dorzuciłabym też rożek, ale nie wiem co mają w środku i nie wiem cyz w pralce coś się z tym nie stanie.

na moim tez taka była, ze prac tylko ręcznie i na kocyku jakims tez, ale ja prałam wszystko w pralce i było ok
myślę, ze rożek trzeba wyprać koniecznie, bo wiadomo kontakt bezpośredni z dzieckiem ma

na moim tez taka była, ze prac tylko ręcznie i na kocyku jakims tez, ale ja prałam wszystko w pralce i było ok
myślę, ze rożek trzeba wyprać koniecznie, bo wiadomo kontakt bezpośredni z dzieckiem ma

Mam w pralce program Pranie ręczne, więc jak wypiorę to na takim programie to powinno być ok.

Właśnie go zamówiłam :-) Odbiorę u siebie w aptece. Dzięki.

Ja rzeczy ktore mialy info ze tylko recznie wlasnie pralam na tym recznym programie w pralce wiec mysle agusia ze spokojnie mozesz tak wyprac.
aniawos pytalam sie na ogolnym czy Ty pralas siedzisko ze swojego bujaczka z fp bo ja jakos nie wiem czy prac czy nie. Niby pisza ze mozna w pralce na zimnym praniu prac ale sama nie wiem :eek:

Rożek wyprałam w 30 stopniach w pralce - razem z pościelą itp. Nic się nie stało. Wyjęłam tylko usztywnienie.
Siedzisko z leżaczka i hustwaki też prałam, ale ja musiałam - bo kupiłam używane... nowe też bym wyprała - mi zawsze wyobraźnia rusza jak myślę o produkcji - przecież sprzątałam w fabryce - hahahaha - niestety pracownicy o higienę nie dbaja - uwierzcie. A ktoś to pakuje, przekłada...

reklama
bluetooth tylko ja nie kupiłam jeszcze leżaczka..dopiero mam w planach. Nie wiem czy będę prała, jeśli tak to na ręcznym w pralce.
Teraz tylko zastanawiam się czy prać rzeczy z nosidełka- fotelika, które dzisiaj dostałam od koleżanki. Ona to prała po córci, ale może warto wyprać? od razu dostałam ze śpiworkiem na zimę, także fajnie jestem zadowolona.

Do góry