asia nasz tez przesikiwal huugisy 2, ale przyjrzalam sie im dokladniej i zauwazylam, ze w srodku maja ta zielona falbanke przyklejona do wnetrza. I teraz przed kazdym zalozeniem odklejam ja placami (wyglada to tak jakby bylo za mocno sprasowane). i narazie nie przesikuje. tez mam jeszczze do zuzycia pol paczki, pozniej juz chyba jakies 3 kupimy. sory za pismo, ale jestem teraz jednoreczna.
reklama
U nas też 2 jakby przymałe musimy wykończyć pampersy i dady, 3 wydają się jeszcze przyduże ale już czekają w gotowości. Mam jeszcze 2 pieluszki happy które dostałam w prezencie. W porównaniu z pampersami i dadą happy 2 są o wiele większe zobaczymy jak z jakością , narazie zużyłam 3 pieluchy i z pupą nic się nie dzieje.
bluetooth
umnie jest identycznie, dwójki się odciskają i to mocno ( a po 2 godzinach w foteliku to miała poodciskane wszystko aż ryczała od tego) a 3 za to aż pod cycki. 3 zakładam tylko na noc narazie, bo jak nie wierzga nóżkami to jej nie spadają przynajmniej. u nas podobnie było z 1 i 2 pampersa, wtedy za to dady były dobre.
umnie jest identycznie, dwójki się odciskają i to mocno ( a po 2 godzinach w foteliku to miała poodciskane wszystko aż ryczała od tego) a 3 za to aż pod cycki. 3 zakładam tylko na noc narazie, bo jak nie wierzga nóżkami to jej nie spadają przynajmniej. u nas podobnie było z 1 i 2 pampersa, wtedy za to dady były dobre.
Moja niestety wierzga nogami w nocy na potege bo jej bardzo gazy dokuczaja wiec niestety 3 na razie poszly w odstawke. Na szczescie u Lenki az tak tragicznie nie jest z tymi 2kami jak u Ciebie asia Ma poodciskane ale raz mniej raz bardziej. W sumie to nawet nie wiem od czego to zalezy ze raz w ogole nie widac a innym razem czerwone szramy wyryte na udach 

magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
O kurcze to taka róznica w wielkości?Ja jeszcze 3 nie kupowałam bo mamy jeszcze dwójki i mały też ma poodciskana pupcię.Ale w grudniu kupię juz 3 jak nam sie 2 wykończą
u nas też 3 za duże a 2 odciskają, ja te odciski smaruję sudocremem tak jak pupcię, zeby się jakieś otarcie albo odparzenie nie pojawiło.
Dzisiaj kupiliśmy nową karuzelę na pilota, bo już mamy dość nakręcania tej ręcznej, a pomaga się ona uspokajać Pawełkowi jak ćwiczymy kupki na przewijaku. Myślę, ze to będzie dobra inwestycja.
Dzisiaj kupiliśmy nową karuzelę na pilota, bo już mamy dość nakręcania tej ręcznej, a pomaga się ona uspokajać Pawełkowi jak ćwiczymy kupki na przewijaku. Myślę, ze to będzie dobra inwestycja.
reklama