reklama

Wyprawka do szpitala

Ja gatki mam Baby One chyba kupywałam przy okazji jak cos zamawiałam na allegro. Co do wkładek z Lalunia używałam różnych wiec sama niepamietam które były lepsze. Teraz na poczatek kupiłam Baby One tez z allegro.
Kasia pielucha tez dobra używałam przy nawałach podczas karmienia:-p

reklama
ja sie wczoraj tak wzruszyłam, jak zobaczyłam przygotowane w pokoju na porodówce maleńkie szklane łużeczko a w nim 2 malutkie pampersy...

Ja się wzruszyłam jak oglądałam dziś zdjęcia dzidziusia mojej koleżanki, która urodziła w 29tc.
Mały jest tak maleńki że pampers go całego prawie zakrywa.
Mieści się na dłoni dosłownie maluch - w sumie to długość jego tak tuż ponad nadgarstek.
Maleństwo

No tak takie widoki rozczulaja. Ja wczoraj jak kupiłam te pampki to z ciekawosci chciałam zobaczyc ajk sa wykonane i normalnie sama do siebie sie smiałam ze znów taka maciupenka dupcie bede przewijac:-p

Czarna ja mam zamiar je kupic tez a wlasciwie moja mama, bo jak bedzie do mnie jechac bedzie kilka Rossmannow po drodze wiec moze je gdzies dostanie. one sa w porzadku? bo nie wiem jakiej firmy kupowac pampersy czy to wszystko jedno na poczatku?

Ja się wzruszyłam jak oglądałam dziś zdjęcia dzidziusia mojej koleżanki, która urodziła w 29tc.
Mały jest tak maleńki że pampers go całego prawie zakrywa.
Mieści się na dłoni dosłownie maluch - w sumie to długość jego tak tuż ponad nadgarstek.
Maleństwo

:szok: ja pamiętam jak koleżanka urodziła w 36 tyg i jej synuś wyglądał jak mała żabka - ważył nie całe 3 kg. Tylko, że ona miała gestozę i prawie miesiąc leżała na patologii, a synek w tym czasie prawie nie przybierał na wadze. Teraz chłopak na schwał :-)

Ja od poczatku bede stosowala pampki PAMPERSA a potem sie zobaczy moze Hugisy ale wiem z doswiadczenia ze pampersa sa najlepsze inne przynajmniej ja mam takie zdanie przeciekaja mi sie kilka razy zdarzylo ze gdzies bokiem albo gora polecialo niby pampers suchy a spiochy do przebrania :confused::baffled:

reklama
Ja na poczatku kupywałam Pampersy bo innych mniejszych nie było. Potem Happy(ale śmierdziały) nastepnie haggisy (ale jak mała sie zlała strasznie twardniały) teraz uzywam z Lidla Sevena i jestem bardzo zadowolona. tylko ze tam rozmiar jest dopiero od 4-9 najmniejszy.

Blondii ja słyszałam ze one dobre ale osobiscie niestosowałam. W sumie takiego malucha trza czesto przewijac bo praktycznei za kazdym razem oddaje smółke:-p wiec nawet niezdarzy przesiusiac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry