• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka do szpitala

Ja gatki mam Baby One chyba kupywałam przy okazji jak cos zamawiałam na allegro. Co do wkładek z Lalunia używałam różnych wiec sama niepamietam które były lepsze. Teraz na poczatek kupiłam Baby One tez z allegro.
Kasia pielucha tez dobra używałam przy nawałach podczas karmienia:-p

reklama
ja sie wczoraj tak wzruszyłam, jak zobaczyłam przygotowane w pokoju na porodówce maleńkie szklane łużeczko a w nim 2 malutkie pampersy...

Ja się wzruszyłam jak oglądałam dziś zdjęcia dzidziusia mojej koleżanki, która urodziła w 29tc.
Mały jest tak maleńki że pampers go całego prawie zakrywa.
Mieści się na dłoni dosłownie maluch - w sumie to długość jego tak tuż ponad nadgarstek.
Maleństwo

No tak takie widoki rozczulaja. Ja wczoraj jak kupiłam te pampki to z ciekawosci chciałam zobaczyc ajk sa wykonane i normalnie sama do siebie sie smiałam ze znów taka maciupenka dupcie bede przewijac:-p

Czarna ja mam zamiar je kupic tez a wlasciwie moja mama, bo jak bedzie do mnie jechac bedzie kilka Rossmannow po drodze wiec moze je gdzies dostanie. one sa w porzadku? bo nie wiem jakiej firmy kupowac pampersy czy to wszystko jedno na poczatku?

Ja się wzruszyłam jak oglądałam dziś zdjęcia dzidziusia mojej koleżanki, która urodziła w 29tc.
Mały jest tak maleńki że pampers go całego prawie zakrywa.
Mieści się na dłoni dosłownie maluch - w sumie to długość jego tak tuż ponad nadgarstek.
Maleństwo

:szok: ja pamiętam jak koleżanka urodziła w 36 tyg i jej synuś wyglądał jak mała żabka - ważył nie całe 3 kg. Tylko, że ona miała gestozę i prawie miesiąc leżała na patologii, a synek w tym czasie prawie nie przybierał na wadze. Teraz chłopak na schwał :-)

Ja od poczatku bede stosowala pampki PAMPERSA a potem sie zobaczy moze Hugisy ale wiem z doswiadczenia ze pampersa sa najlepsze inne przynajmniej ja mam takie zdanie przeciekaja mi sie kilka razy zdarzylo ze gdzies bokiem albo gora polecialo niby pampers suchy a spiochy do przebrania :confused::baffled:

reklama
Ja na poczatku kupywałam Pampersy bo innych mniejszych nie było. Potem Happy(ale śmierdziały) nastepnie haggisy (ale jak mała sie zlała strasznie twardniały) teraz uzywam z Lidla Sevena i jestem bardzo zadowolona. tylko ze tam rozmiar jest dopiero od 4-9 najmniejszy.

Blondii ja słyszałam ze one dobre ale osobiscie niestosowałam. W sumie takiego malucha trza czesto przewijac bo praktycznei za kazdym razem oddaje smółke:-p wiec nawet niezdarzy przesiusiac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry