reklama

Wyprawka do szpitala

Hihi mam nadzieje ze nie bedziesz musiala osobiscie stosowac:-D
a tak na powaznie to mama tez mi mowila ze na poczatku to i tak co chwile sie je zmienia wiec wszystko jedno jakie

reklama
no wlasnie a jest roznica cenowa. Pampki za szt 50 gr a te z rosmmana Babydreams 34gr:tak: przy takich ilosciach co te maluchy beda zużywac na poczatku to jest duza różnica:tak: A nóż widelec sie sprawdza i człowiek bedzie zadowolony i zaoszczedzi:-p przy tym:-D

Widziałam ostatnio w Rossmanie te pieluszki i zastanawiałam się czy są ok.
Koleżanka moja powiedziała, że woli nie ryzykować i na początek kupić Pampers.
Hmmmm .... ale skoro są ok, to dlaczego takich nie kupić.

Ja wiem ze w Biedronce sa dobre pieluchy(wczoraj kumpela mi polecila) te DADA i napewno je tez bede stosowala w domku na poczatek aby przetestowac a jak sie okaze ze nie sa odpowiednie to na wyjscie bede uzywala PAMPERSa

Ja wiem ze w Biedronce sa dobre pieluchy(wczoraj kumpela mi polecila) te DADA i napewno je tez bede stosowala w domku na poczatek aby przetestowac a jak sie okaze ze nie sa odpowiednie to na wyjscie bede uzywala PAMPERSa

Ja te pieluszki miałam w szpitalu jak się Martynka urodziła i wyłaziły z nich gumki :baffled:. może po dwóch latach coś się poprawiło, ale mi nie przypasowały.

W ogóle, to chyba pampersy lepsze są dla chłopców, bo lepiej przylegają do ciała. W bella i hugisach jest więcej miejsca i siusiak fika na rózne strony ;-), a dziewczynki sikają w dół, to większej różnicy nie ma. Chociaż ogólnie mi hugisy nie odpowiadały, właśnie dlatego, że wisiały w kroku i się rozwarstwiały :baffled:

O tych Dada tez słyszałam i tez chce sprawdzic:-p

Używalam Dada, gdy Julka skonczyla 1,5 roku. Wiadomo, że nie są to Pampersy, ale Mala nie miala odparzen. Tylko czasem zdarzalo się, że przesikala go w nocy i potem zostawala żółta plama. Wielkoscią przypominają Bellę (którą też ocenilabym na 4 w skali 1 do 6)

Ja te pieluszki miałam w szpitalu jak się Martynka urodziła i wyłaziły z nich gumki :baffled:. może po dwóch latach coś się poprawiło, ale mi nie przypasowały.

W ogóle, to chyba pampersy lepsze są dla chłopców, bo lepiej przylegają do ciała. W bella i hugisach jest więcej miejsca i siusiak fika na rózne strony ;-), a dziewczynki sikają w dół, to większej różnicy nie ma. Chociaż ogólnie mi hugisy nie odpowiadały, właśnie dlatego, że wisiały w kroku i się rozwarstwiały :baffled:
Ja rowniez nie polecam Huggiesow.... Baaaardzo slabo chlonęły :baffled:

Wiecie, mi odpowiadaly z tanszych pieluszek, te z Lidla. Ale sprawdzilam je dopiero, gdy Mala miala 2 lata, wiec nie wiem, czy noworodkom tez się sprawdzą.... (???)

Ja wczoraj z mężem robiliśmy rekonesans w sklepie ile co kosztuje - kaszki, zupki, herbatki, obiadki dla dzidzi.
A przy okazji pieluszki - będziemy kupować w Makro albo Selgrosie.

My ostatnio kupiliśmy paczkę bella happy, bo pampery dla takiej dużej dziewczynki to już kiepski interes i szczerze powiem, że jestem pozytywnie zaskoczona, bo pieluszki są ładnie wykończone, wyprofilowane, mają elastyczne rzepy i nie sięgają pod pachy jak te poprzednie - ale to dotyczy "5" więc nie wiem jak te malutkie.
Z lidla kupuje koleżanka dla synka i nie ma zastrzeżeń.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry