Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wiem ze w Biedronce sa dobre pieluchy(wczoraj kumpela mi polecila) te DADA i napewno je tez bede stosowala w domku na poczatek aby przetestowac a jak sie okaze ze nie sa odpowiednie to na wyjscie bede uzywala PAMPERSa
. może po dwóch latach coś się poprawiło, ale mi nie przypasowały. 
O tych Dada tez słyszałam i tez chce sprawdzic![]()
Używalam Dada, gdy Julka skonczyla 1,5 roku. Wiadomo, że nie są to Pampersy, ale Mala nie miala odparzen. Tylko czasem zdarzalo się, że przesikala go w nocy i potem zostawala żółta plama. Wielkoscią przypominają Bellę (którą też ocenilabym na 4 w skali 1 do 6)Ja wiem ze w Biedronce sa dobre pieluchy(wczoraj kumpela mi polecila) te DADA i napewno je tez bede stosowala w domku na poczatek aby przetestowac a jak sie okaze ze nie sa odpowiednie to na wyjscie bede uzywala PAMPERSa
Ja rowniez nie polecam Huggiesow.... Baaaardzo slabo chlonęłyJa te pieluszki miałam w szpitalu jak się Martynka urodziła i wyłaziły z nich gumki. może po dwóch latach coś się poprawiło, ale mi nie przypasowały.
W ogóle, to chyba pampersy lepsze są dla chłopców, bo lepiej przylegają do ciała. W bella i hugisach jest więcej miejsca i siusiak fika na rózne strony ;-), a dziewczynki sikają w dół, to większej różnicy nie ma. Chociaż ogólnie mi hugisy nie odpowiadały, właśnie dlatego, że wisiały w kroku i się rozwarstwiały![]()