• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka do szpitala

reklama
Dziś w Lidlu zobaczyłam w przecenie Staniki dla karmiących takie sportowe za 19,99 wiec sobie kupiłam czarny. Bardzo fajniutki Normalnie jakbym nic na sobie nie miała ubrane:)))) a w czwartek beda piłki z uszami do skakania za 12.99:))))

Chyba sie wybiorę;-)
Co do piłek to na reklamówce chyba było napisane że piłka wytrzymuje do 50 kg...ale głowy nie daję bo już raz się przepatrzyłam.
Ja sobie co drugi dzien skaczę na takiej piłce. Fajnie też sobie można na niej kręgosłup poćwiczyć;-)

Cieszę się,że uważacie info ode mnie za przydatne:tak:Przypomniało mi się...wykonywaliśmy takie ćwiczenie...najpierw ustawiliśmy się na materacach tak jak raczkujace dziecko. Podnosiliśmy na przemian prawa ręka lewa noga ,lewa ręka prawa noga. Podczas podnoszenia kończyn położna mówiła wdech a po kilku sekundach dopiero wydech (można było opuścić rękę i nogę) Kilka razy powtarzaliśmy to ćwiczenie-a teraz po co? Już mówię...
położna przygotowuje nas do krótkich bezdechówe-mówi,ze to pomaga przy porodzie teraz dzidziusia przyzwyczajamy żeby pózniej nie bał się:tak:(co się dzieje,że brakuje powietrza,)a tak się przyzwyczai:tak:

Ja też słyszałam że ćwiczenie bezdechów jest dobre.

No wiec poczekam te 2 tyg i tez zamierzam zaczac od 36 tyg.skakac na pilce, teraz sie boje bo juz mam to rozwarcie:baffled:Juz widze zdziwienie dzieci jak im mama pile podprowadzi:-D
A co do tego staniczka to bym sie skusila ale pojade w srode wiec moge juz nie dostac:-(
lilunia fajna podusia ale ja tam nie mialam takiej i tez dalam rade:-p

ja juz dokupilam tzn mama dokupila reszte do wyprawki:tak:czyli szlafrok i pampersy te z Rossmanna.ta promocja byla tylko o 1 zl wiec jak sie sprawdza to rzeczywiscie mozna je bedie kupowac bo cena dobra:tak:i teraz jak wroce do Warszawy to wypiore torbe i sie pakuje:tak::tak::tak:
teraz rodzina sie obudzil i zaczelz sie pytania czego potrzebuje jeszcze:tak:wiec moze jednak bedzie nowe lozeczko a nie to po mnie:-)

ja juz dokupilam tzn mama dokupila reszte do wyprawki:tak:czyli szlafrok i pampersy te z Rossmanna.ta promocja byla tylko o 1 zl wiec jak sie sprawdza to rzeczywiscie mozna je bedie kupowac bo cena dobra:tak:i teraz jak wroce do Warszawy to wypiore torbe i sie pakuje:tak::tak::tak:
teraz rodzina sie obudzil i zaczelz sie pytania czego potrzebuje jeszcze:tak:wiec moze jednak bedzie nowe lozeczko a nie to po mnie:-)
To super moze jeszcze cosik dokupia:-p
Ja też mam piłkę taką w domu, ale jakoś tak mi dziwnie na niej skakać bliżej porodu.
Boję się, że krzywdę sobie zrobię ;-)
hehe na porodówce same połozne kaza skakac:))))
No wiec poczekam te 2 tyg i tez zamierzam zaczac od 36 tyg.skakac na pilce, teraz sie boje bo juz mam to rozwarcie:baffled:Juz widze zdziwienie dzieci jak im mama pile podprowadzi:-D
A co do tego staniczka to bym sie skusila ale pojade w srode wiec moge juz nie dostac:-(
lilunia fajna podusia ale ja tam nie mialam takiej i tez dalam rade:-p
Ja tez wlasnie sie boje przez te moje rozwarcie i skurcze dlatego wole po 36:tak:

Asiu korzystaj z takich okazji :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry