reklama

Wyprawka do szpitala

Ja też myślę już o spakowaniu torby. Niech sobie leży i czeka na odpowiednią porę...:tak::-)
Dostałam dziś od sis 2 nowe biustonosze do kartmienia-wogóle ich nie używała (bo nie karmiła) Rozmiar 90 D pasują na mnie idealnie:szok: Kupie jeszcze szlafrok, kapcie i parę innych rzeczy i spakuję odrazu do torby:tak:

reklama
ja już jestem spakowana od 3 tygodni.
przy takim samopoczuciu jak w zeszłym tygodniu to chyba nic bym nie spakowała jakby TA chwila nadeszła znienacka; ręce mi się trzęsły jak na filmie:baffled:
ale teraz spokój. jak coś, to tylko szczotka do zębów i jedziemy:-)

ja już jestem spakowana od 3 tygodni.
przy takim samopoczuciu jak w zeszłym tygodniu to chyba nic bym nie spakowała jakby TA chwila nadeszła znienacka; ręce mi się trzęsły jak na filmie:baffled:
ale teraz spokój. jak coś, to tylko szczotka do zębów i jedziemy:-)

Ja tez wsio mam w szafce na pólce jak co zgarniam i gotowe:-p Do torby wrzuce na poczatku wrzesnia:rofl2:

Ja tez wsio mam w szafce na pólce jak co zgarniam i gotowe:-p Do torby wrzuce na poczatku wrzesnia:rofl2:
Ja też miałam wszystko na półce poukładane tylko zgarnąć i już ,ale w niedziele miałam juz co 20 minut skurcze to się pakowałam ręce mi się trzęsły jak nie wiem :szok: >jak się spakowałam po przeszło hihi:-D ..Ale torba jest już uszykowana i tak jak było wyżej napisane szczoteczka i heja:tak::-D

A to mój dzisiejszy zakup.Kumpela mi powiedziała że taka poduszeczka poporodowa jest zbawienna w szpitalu i potem po wyjściu z niego
PRZECIWBÓLOWA PODUSZKA POPORODOWA Z ŁUSKĄ GRYKI (419631662) - Aukcje internetowe Allegro

Oj ja się podpisuję rękami i nogami - mi pomogło bardzo :rofl2:

Uległam pokusie i czekam na koszule do karmienia z allegro z guziczkami, bistonosz kupie sobie na rynku taki bez fiszbin. 1 września mam wizytę, to dopytam co trzeba jeszcze spakować.

Myślę, ze przede wszystkim warto sobie zrobić listę rzeczy do zabrania. Ja do szpitala wziełam sobie mp3 i bardzo szybko siadła mi bateria więc teraz wezmę zapas. Wziełam też ksiazkę ale nie mogłam sie na niej wogóle skupić. Warto też mieć jakąś przekąskę bo ja byłam naprawdę głodna np. wafle ryzowe i wodę. W kosmetyczce miałam spakowane jednorazówki szamponów i zelu pod prysznic. Nie za bardzo sie to sprawdziło bo bo kroplówce i z wemflonem cieżko było mi taką szaszetkę wogóle otworzyc. Więc teraz sobie kupię małą butelkę jakiegoś szamponu który posłuży mi także jako zel pod prysznic. Napewno musze zapakować krem do rąk bo bez niego zwariuję;-) I napewno dokupię sobie nową szczotke do zębów bo wiem, ze jak juz mam wizję szpitala to tak panikuję że mogę o niej zapomnieć. Jedno mnie tylko jeszcze korci - zeby sobie kupić nowy szlafrok bo ten co mam to mi całą trobę zajmie:baffled:

reklama
Przyszły dzisiaj moje koszule do karmienia z allegro :rofl2: - w myszki i pszczółki. Jeszcze tylko kapcie, szczoteczka i jakieś tam drobiazgi i też spakuję sobie torbę - niech grzecznie czeka na swój czas.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry