reklama

Wyprawka do szpitala

reklama
dziewczyny, które już kiedyś rodziłyście - mam pytanie: co się najbardziej srawdza po porodzie ?? Lignina czy podpaski?? a majtki jednorazowe?? jeżeli tak to które są dobre?? czy to nie ma wielkiego znaczenia?? na pewno chcę sobie kupić tą poduszkę z dziurką...
Nam na SR polozna mowila zeby raczej miec lignine i unikac w ogole majtek, nawet jednorazowych, jedynie jak sie na korytarz do meza idzie..

Aniu powiem ci tak w szpitalu używałam lignine(takie zalecenia) Gatki normalne jedno razowe nie patrzyłam na firme ubierałam po rannej wizycie i nosiłam do wieczornej(czyli w godzinach odwiedzin) Jak wiedziałam ze nikogo nie bedzie lezałam pod kocykiem bez aby sie wietrzyło:-p Na noc tez zakładałam dla komfortu. Poduchy nie miałam Po pierwsze przy Niki nie było takiego wynalazku a przy Laluni nie musiałam (bez szwów:rofl2:)
Mam nadzieje ze cos pomogłam

Czarna Ty to taka doświadczona jesteś,ja sie zastanawiam jakie ciuszki dla maluszka wziąć ze sobą do szpitala,i jaki rozmiar.moja koleżanka wzięła te na 54-56 i były za małe bo Wiktor sie urodził 4 kg i teraz mam dylemat jakie ze sobą ciuszki zabrać.

Lilunia hmmm ciezko mi powiedziec bo na moich pajacykach nie ma rozmiaru tylko napis "NEW BABY" 4,5 kg zmierzyłam i 47 cm. Moja Lalunia jak sie urodziła miała 49cm i plywała w nich:)))) Ale ja bym wzieła jeden mały a reszte na 62:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry