reklama

Wyprawka do szpitala

nie wiem, dziouchy, jak to jest- normalnie powiedzmy, jak rodzi się "małe dziecko" ale ja, po urodzeniu mojego mega klopsa, jak próbowałam wstać po 3h to- na podłodze jakby ktoś wiadro krwi wylał i przez 4 kolejne dni baaardzo powoli zmniejszała się jej ilość i chyba a raczej na pewno, nie dałabym rady chodzić bez majtek do wc...
Mam nadzieje że teraz nie będzie takich przebojów:rofl2: Teraz będę mieć już o tyle wygodniej że na każdej sali dla mamuś jest łazienka i toaleta. Ale chciałbym jaknajszybciej dojść do siebie, bo przy drugim porodzie jak wszystko jest ok można już po 6h wyjść do domku- oczywiście nie w przypadku nocy;-)

reklama
Po 6 h!!!super....:)no bo tam w koncu wszystko jest normalne to po co maja dluzej trzymac:)
u mnie bedzie 1 prysznic i 1 wc na 5 lozek:/ale szpital ma bardzo dobra opinie na stronie fundacji Rodzic po ludzku ,jak na takie male miasto to naprawde jest sukces:)

mhm:-) a jaki pierwszy to do 24:-) oczywiście wszystko zależy od samopoczucia, sił itd. Jak będzie wszystko dobrze, wcale nie zamierzam zostawać na ochotnika :rofl2:

u nas położna na SR polecała jednorazowe, bo coś musi podkład trzymac jak się nie leży, a co do szpitala ja wole wypoczywać we własnym łóżku, a nie w szpitalu, u nas jek jest ok trzymaaja 2 doby, a jak jest mocne przeludnienie to krócej

u nas trzymają 2 doby no ale jak brakuje miejsc to można wyjść szybciej ale na własne żądanie. Jeśli nic się nie dzie3je to je też chcę do domu:happy:

No u nas tez trzymaja dwie doby a teraz nasz szpital jest po generalnym remoncie wiec mamy pokoje 1 i 2 osob.z łazienka i wc.
Ja juz mam torbe kompletna ;)) czekamy na skurczyki :)))

Sylwia, Justynka - dzięki za linki!

U nas trzymają aż 3 doby, czasem powiedzmy niepełne 3 doby....ale ja (jak wszystko będzie w porządku) t też chciałabym jak najszybciej wyjść... jednak w domu jak to w domu...zawsze najlepiej....

A macie już wybrana położną śrdowiskową ????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry