reklama

Wyprawka do szpitala

ja się dziś tak kiepsko czułam że zastanawiałam się czy torby nie spakować ale narazie luz w sumie mam wszystko przygotowane zrobiłam miejsce na półce w szafie jak coś to tylko zgarne do torby i gotowe wystarczy jeden dobry ruch ręką:-D

reklama
Kaka w jednej torbie, a ja mam się niby do reklamówki spakowac, i jak
Ja czekam do 36 tygodnia
Ppatqa reklamówka reklamówce nie równa wybieraj największą i pakuj do pełna ;-):-p

ja się dziś tak kiepsko czułam że zastanawiałam się czy torby nie spakować ale narazie luz w sumie mam wszystko przygotowane zrobiłam miejsce na półce w szafie jak coś to tylko zgarne do torby i gotowe wystarczy jeden dobry ruch ręką:-D
Ja też wszytsko w jednym miejscu układam, żeby nie latać potem po chałupie w stresie.;-)

ja też jestem bardzo ciekawa ppatqa:confused:
ja ze swoimi rzeczami mam problem, bo mi się w małej torbie podróznej nie mieściły do szpitala, a gdzie jeszcze rzeczy dla dzidziusia??
Jakoś psychicznie spokojniejsza będę ze świadomością, że wszystko mam przy sobie:sorry2:

Dobrze ze ja nie musze dla Malej brac ubranek do szpitala bo u nas ubieraja w swoje tylko jak sie bedzie wychodzilo ze szpitala ale to juz M przyniesie jak przyjdzie po nas :-)Tylko jakies kosmetyki do pupci dla malej :-)
Ja tez mam wsio w jednej szafce Rzeczy dla Oliwi i dla mnie do szpitala ale zrobie tak jak poszecie ze te moje i to co mam wziasc do szpitala to poukladam sobie kolo siebie w razie czego aby tylko wrzucic wsio do torby a nie grzebac po calej polce w panice :-)
Wiecie co ja teraz ide nastawic pranie i popire sobie nowe ubranka dla Oliwi i koszule i szlafrok dla mnie bo chyba lepiej mimo iz to nowe to lepiej to chyba poprac a moja mama jest taka ze powiedziala ze nowych rzeczy dla malej i dla mnie mam nie prac bo po co skoro one nowe ale wiem ze wy tez pierzecie i ja tez wole ale nie chce sie z mama klucic wiec wypiore to teraz i moze wyschnie zanim mama wroci z pracy :-)

Dorotko lepiej dla Oliwci rzeczy nawet te nowe wyprać - nie wiadomo gdzie leżały bądź wisiały, ukurzone mimo, że nie widać po wierzchu.
A poza tym zawierają chemiczne związki - pozostałości po produkcji - poprzez upranie, wysuszenie najlepiej na słoneczku i uprasowanie zdezynfekujesz je.

Dzieki Madziu pranie juz wstawione :-)
Jak wyschnie to zrobiie ta tej polce tak jak pisalyscie aby wsio miec kolo siebie do szpitala :-)
Zastanawiam sie czy jeszcze nie mam sobie dokupic koszuli do szpitala bo u mnie rodzi sie w swojej a ja kupilam sobie 2 koszula wiec w jednej bede rodzic a druga do przebrania Myslalam o tym aby pozniej ta z porodu wyprac i jeszcze w niej pochodzic ale nie wiem jak bardzo ona bedzie zniszczona :-(Kurcze zrobie tak ze jak kase bede miala to kupie a jak nie to jakos sobie poradze heheh Jeszcze do spakowania do torby musze kupic ze 2 klisze do apratu bo jedna pewnie w szpitalu wycykamy :-)

No tak ja dziś już na bank będę pakowała torbę - najpierw poprasuje rzeczy dla siebie czyli koszule, poukładam rzeczy dla maluszka a na końcu już kosmetyki.
Wolę mieć z głowy - nawet gdybym miała czekać do połowy października.

reklama
gosia tak nie można tzn na sale nie można, można mieć tyle ile się mieści w szafce, a torba zostaje w pomieszczeni jakims paranoja, ja i tak chyba wezme torbe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry