• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka do szpitala

ja się dziś tak kiepsko czułam że zastanawiałam się czy torby nie spakować ale narazie luz w sumie mam wszystko przygotowane zrobiłam miejsce na półce w szafie jak coś to tylko zgarne do torby i gotowe wystarczy jeden dobry ruch ręką:-D

reklama
Kaka w jednej torbie, a ja mam się niby do reklamówki spakowac, i jak
Ja czekam do 36 tygodnia
Ppatqa reklamówka reklamówce nie równa wybieraj największą i pakuj do pełna ;-):-p

ja się dziś tak kiepsko czułam że zastanawiałam się czy torby nie spakować ale narazie luz w sumie mam wszystko przygotowane zrobiłam miejsce na półce w szafie jak coś to tylko zgarne do torby i gotowe wystarczy jeden dobry ruch ręką:-D
Ja też wszytsko w jednym miejscu układam, żeby nie latać potem po chałupie w stresie.;-)

ja też jestem bardzo ciekawa ppatqa:confused:
ja ze swoimi rzeczami mam problem, bo mi się w małej torbie podróznej nie mieściły do szpitala, a gdzie jeszcze rzeczy dla dzidziusia??
Jakoś psychicznie spokojniejsza będę ze świadomością, że wszystko mam przy sobie:sorry2:

Dobrze ze ja nie musze dla Malej brac ubranek do szpitala bo u nas ubieraja w swoje tylko jak sie bedzie wychodzilo ze szpitala ale to juz M przyniesie jak przyjdzie po nas :-)Tylko jakies kosmetyki do pupci dla malej :-)
Ja tez mam wsio w jednej szafce Rzeczy dla Oliwi i dla mnie do szpitala ale zrobie tak jak poszecie ze te moje i to co mam wziasc do szpitala to poukladam sobie kolo siebie w razie czego aby tylko wrzucic wsio do torby a nie grzebac po calej polce w panice :-)
Wiecie co ja teraz ide nastawic pranie i popire sobie nowe ubranka dla Oliwi i koszule i szlafrok dla mnie bo chyba lepiej mimo iz to nowe to lepiej to chyba poprac a moja mama jest taka ze powiedziala ze nowych rzeczy dla malej i dla mnie mam nie prac bo po co skoro one nowe ale wiem ze wy tez pierzecie i ja tez wole ale nie chce sie z mama klucic wiec wypiore to teraz i moze wyschnie zanim mama wroci z pracy :-)

Dorotko lepiej dla Oliwci rzeczy nawet te nowe wyprać - nie wiadomo gdzie leżały bądź wisiały, ukurzone mimo, że nie widać po wierzchu.
A poza tym zawierają chemiczne związki - pozostałości po produkcji - poprzez upranie, wysuszenie najlepiej na słoneczku i uprasowanie zdezynfekujesz je.

Dzieki Madziu pranie juz wstawione :-)
Jak wyschnie to zrobiie ta tej polce tak jak pisalyscie aby wsio miec kolo siebie do szpitala :-)
Zastanawiam sie czy jeszcze nie mam sobie dokupic koszuli do szpitala bo u mnie rodzi sie w swojej a ja kupilam sobie 2 koszula wiec w jednej bede rodzic a druga do przebrania Myslalam o tym aby pozniej ta z porodu wyprac i jeszcze w niej pochodzic ale nie wiem jak bardzo ona bedzie zniszczona :-(Kurcze zrobie tak ze jak kase bede miala to kupie a jak nie to jakos sobie poradze heheh Jeszcze do spakowania do torby musze kupic ze 2 klisze do apratu bo jedna pewnie w szpitalu wycykamy :-)

No tak ja dziś już na bank będę pakowała torbę - najpierw poprasuje rzeczy dla siebie czyli koszule, poukładam rzeczy dla maluszka a na końcu już kosmetyki.
Wolę mieć z głowy - nawet gdybym miała czekać do połowy października.

reklama
gosia tak nie można tzn na sale nie można, można mieć tyle ile się mieści w szafce, a torba zostaje w pomieszczeni jakims paranoja, ja i tak chyba wezme torbe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry