reklama

Wyprawka do szpitala

Ja szykuję 3 torby. Jedna z podstawowymi rzeczami dla siebie na poród i zaraz po i dla maluszka. Drugą co by mi mąż już na spokojnie do pokoju przyniósł, żebym nie musiała z tym wszystkim latać z sali do sali. Trzecią torbę z samymi rzeczami do wyjścia dla mnie i Kacperka.

Ja właściwie to jedną torbę do szpitala mam spakowaną ale taką gdybym musiała tam zostać i poleżeć.

reklama
Zastanawiam sie czy jeszcze nie mam sobie dokupic koszuli do szpitala bo u mnie rodzi sie w swojej a ja kupilam sobie 2 koszula wiec w jednej bede rodzic a druga do przebrania Myslalam o tym aby pozniej ta z porodu wyprac i jeszcze w niej pochodzic ale nie wiem jak bardzo ona bedzie zniszczona :-(Kurcze zrobie tak ze jak kase bede miala to kupie a jak nie to jakos sobie poradze heheh Jeszcze do spakowania do torby musze kupic ze 2 klisze do apratu bo jedna pewnie w szpitalu wycykamy :-)
Dorotka, a może kup sobie taką bylejaką na sam poród, żeby ją potem wyrzucić, albo może w lumpku coś upatrzysz. Bo te dwie co masz to takie łądne, że szkoda na poród, bo niewiadomo, czy potem dopierzesz.

Ja szykuję 3 torby. Jedna z podstawowymi rzeczami dla siebie na poród i zaraz po i dla maluszka. Drugą co by mi mąż już na spokojnie do pokoju przyniósł, żebym nie musiała z tym wszystkim latać z sali do sali. Trzecią torbę z samymi rzeczami do wyjścia dla mnie i Kacperka.

Ja właściwie to jedną torbę do szpitala mam spakowaną ale taką gdybym musiała tam zostać i poleżeć.
O matko, co Ty zamierzasz w tym szpitalu zamieszkać?? :-p;-)

Faktycznie jak tak pomyśle, to nie wiem czy się zmieszcze w 2 torby :szok:

WANILIA masz racje poszukam w lumpkach ;-)

Ja sie spakuje do jednej torby tzn moj M mnie spakuje bo on umie tak pakowac ze wsio sie zawsze miesci :tak:Ja do danej torby schowalabym z 3 rzeczy a on da rade 10 i to jeszcze ladnie poukladane :szok::szok::szok:

MADZIU a dlaczego juz dzis pakujesz torbe ????????? cos przeczuwasz ?????
Ja wole poczekac do 36 tygodnia ;-)

Właściwie to nie szykuje się na wcześniejszy poród, ale nigdy nic nie wiadomo.
Zobaczymy czy mi się będzie chciało, bo każdego dnia piszę że się spakuję a z tych planów nici hehehehhe.
Czekam na staniczki do karmienia i paczkę którą zamawiałam.
Przyjdzie lada dzień - zgapiłam się z przedpłatą na poczcie hihih.

reklama
Ja będę miała 2 torby i reklamówkę heheheh
1 torbę do szpitala a w reklamówce szlafrok bo juz się go nie da upchac do torby. M może zawsze poźniej mi go dowieść i 2 torba duzo mniejsza z ciuchami na wyjście:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry