magdziunia
Październikowa Mama'08
Też myślałam o takim rozwiązaniu aby mąż mi dowiózł rzeczy, ale nie wiem czy dostanę się do tego szpitala w moim mieście.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czarna79 świetne rozwiązanie mi podsunęłaśJa bede miała 1 torbe do szpitala.(dla siebie i smerfa razem)
na wyjscie ciuszki beda wisiały w pokoju na wieszaku a dla maluszka na wyjsc ie bede miała przygotowane w foteliku samochodowym![]()
Dzięki. Też tak naszykuje mojemu M, bo jak on zacznie pakować to połowę rzeczy zapomni
Ja bede miała 1 torbe do szpitala.(dla siebie i smerfa razem)
na wyjscie ciuszki beda wisiały w pokoju na wieszaku a dla maluszka na wyjsc ie bede miała przygotowane w foteliku samochodowym![]()
i zakrywam kocykiem Facet bierze w łape i po kłopocie
wiadomo ze nic niezapomni

Kaka82 a właśnie jakie można produkty żywnościowe? Bo nam na SR mówili że wszystko można, oprócz orzechów, truskawek, owoców morza i mięsa surowego bo mogą silnie alergizować dzieciJa jeszcze chce zrobić listę produktów żywnościowych które moze mi przynosić do szpitala po porodzie...żeby nie wysoczył z jakimis pomaranczami![]()
Moja kumpela objadała się zaraz po porodzie sucharkami i herbatnikami
Ogólnie jeść najlepiej lekko strawne potrawy. Ja zamierzam jak z Lalunia stopniowo wsio wprowadzac i obserwowac. Ale na poczatku napewno bede uwazac