reklama

Wyprawka do szpitala

reklama
Ja bede miała 1 torbe do szpitala.(dla siebie i smerfa razem)
na wyjscie ciuszki beda wisiały w pokoju na wieszaku a dla maluszka na wyjsc ie bede miała przygotowane w foteliku samochodowym:tak:

na wyjscie ciuszki beda wisiały w pokoju na wieszaku a dla maluszka na wyjsc ie bede miała przygotowane w foteliku samochodowym:tak:
czarna79 świetne rozwiązanie mi podsunęłaś:tak: Dzięki. Też tak naszykuje mojemu M, bo jak on zacznie pakować to połowę rzeczy zapomni:sorry2:

Najlepiej wszystko palcem pokazac hehhe
Ja jeszcze chce zrobić listę produktów żywnościowych które moze mi przynosić do szpitala po porodzie...żeby nie wysoczył z jakimis pomaranczami:tak:

Czarna swietny plan bo niektórzy nasi mezczyzni by nam takie cuda poprzywozili na wyjscie ze pewnie czegos by brakowało :-) tez tak zrobie

hmmm ja tak zawsze przygotowywałam z Niki miałam wsio włozone do rożka i zawiniete kocykiem, przy laluni wszytko było w takiej miękkiej gondolce (wsadzie do wózeczka) a ze teraz bede odbierac w foteliku wsio tam wkładam:-p i zakrywam kocykiem Facet bierze w łape i po kłopocie:-p wiadomo ze nic niezapomni:tak::tak::tak:

Kaka z tym jedzeniem dobrze robisz. Mi m wlasnei przywiozł po porodzie pomarancze, mandarynki i soki takich jak nie mozna:))))))))))))))i wszystko zabierał:)))))

Ja jeszcze chce zrobić listę produktów żywnościowych które moze mi przynosić do szpitala po porodzie...żeby nie wysoczył z jakimis pomaranczami:tak:
Kaka82 a właśnie jakie można produkty żywnościowe? Bo nam na SR mówili że wszystko można, oprócz orzechów, truskawek, owoców morza i mięsa surowego bo mogą silnie alergizować dzieci:rofl2: Moja kumpela objadała się zaraz po porodzie sucharkami i herbatnikami:tak:

Antuanet Ja nie jadłam cytrusów,(i soków cytrusowch) pic gazowanego, jesc rzeczy które powoduja wzdęcia.(kapucha groch itp)w zbyt duzej ilosci czekolady (od czasu do czasu zjadłam wafelka) bo wiadomo zatwardzenie:-p Ogólnie jeść najlepiej lekko strawne potrawy. Ja zamierzam jak z Lalunia stopniowo wsio wprowadzac i obserwowac. Ale na poczatku napewno bede uwazac:tak:

No trzeba uwazac co sie je po porodzie choc ja mam ztym klopot bo nie mam pojecia co jesc a co nie ale moze jakos to wyjdzie w praniu hehe :-)
Ja mojemu M spakuje co ma dla mnie i dla malej wziasc na wyjscie spakuje i pokaze gdzie to jest dokladnie i jego zadanie bedzie jedynie to wzaisc i przyjsc po nas :-)

reklama
Gdzieś w necie czytałam artykuł o diecie mamy karmiacej i mało co tam było jadalnego;-) Serów nie, jogurtów nie...trochę załamana jestem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry