A podobno jak się całe łożysko nie urodzi, to jest "łyżeczkowanie"żeby tam wszystko wyczyścić dokładnie,żeby jakieś zakażenie się nie wdało- więc chyba średnio przyjemne![]()
Chcecie się straszyć, bo ja słyszałam, że bardzo nieprzyjemne, bo "na żywca"

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A podobno jak się całe łożysko nie urodzi, to jest "łyżeczkowanie"żeby tam wszystko wyczyścić dokładnie,żeby jakieś zakażenie się nie wdało- więc chyba średnio przyjemne![]()

Chcecie się straszyć, bo ja słyszałam, że bardzo nieprzyjemne, bo "na żywca"![]()

Ale p[onoć to czuć tylko takie ciągnieńcie. Ale to się okaże. 
Musze sie jeszcze dowiedziec co potrzebuje dla dziecka u mnie w szpitalu
Normalnie zielona jestem i nieprzygotowana, ale rodzic bym juz chciała he he 
. Na ostatniej wizycie u lekarza, dowiedziałam się,że mam zabrać jedynie kosmetyki i przybory higieniczne dla siebie. Do tego kapcie, koszule, stanik do karmienia, szlafrok, smoczek,kocyk i ubranko na wyjście dla małej. Szpital posiada kosmetyki dla dziecka, ubranka, pampersy, bieliznę dla mamy (koszule, majtki bawełniane i jednorazowe), podkłady ginekologiczne i tp. Mimo tego,że nie potrzeba zabierać wielu rzeczy, to i tak zapakowałam trochę więcej
,a nawet dużo więcej
(no wiecie tak na wszelki wypadek
)