reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

k8 żadne z tych butów nie są tańsze. Zimówki najmniej 250zł kosztują. Trzeba szukać na promocjach bo takie małe rozmiary jeszcze są.
Ja kupiłam teraz Oli naturino przecenione z 350 na 85.

Agnes nie czekaj z tymi zimówkami za długo bo potem będzie wszystko tanie wykupione. Ci co szukają okazji już mają. Ja się zagapiłam i Maksowi nie kupiłam i teraz doopa wszystkie tańsze ostatnie pary wykupione

Dzag my zawsze mamy dodatkowo kurtkę do sklepu taką fajniejszą. A gaci z kombinezonu dodatkowych nie mamy i mieć nie będziemy ;-) Maks miał zarąbistą budrysówkę np. A na co dzień kombinezon jednoczęściowy bo my szalejemy po śniegu co dziennie. U Was będzie inaczej bo Tymek cały dzień w żłobku to nie będzie po dworze chodzić bo czuję że o 18 to już Wam się nie bedzie chciało wychodzić :-p to Wam tylko łikendy zostają to nie potrzebujecie aż tak ekstremalnych ubrań.

Ostatnia edycja:
reklama
Mój cały dzień w ogrodze, ja czuję, że wszystko będzie codziennie suszone...
To mnie zmartwiłaś z tymi cenami. Idę w sobotę szukać butów.
A z kapciami to trafiłam w idpowuednim momencie :) dzisiaj Fifi poszedł sam :)

k8 kupuj w necie. jest masa ecco, geoxów, naturino za góra 150zł w takich rozmiarach albo w tkmaxie. Nówki w C.H. w ecco kosztują 350zł ale kto tak kupuje. Teraz na limango jest promocje naturino tam Olce wypatrzyłam ta mega promocje

reklama
Karolina mam 21 z adidasa za kostkę po Laurze, takie skórkowe, ciepłe, nieprzemakalne, na śnieg się nie nadają, a deszczową pogodę tak, więc jakoś dorośniemy do tych 22 :-p

Do góry