Corin te pampersy z otworem na pempuszek sa w porzadku. Maly od Susi mial je w szpitalu i rzeczywiscie wyciecie omija to miejce. Nie wiem jakie sa firmy w polsce bo my mamy je z DODOT. Ale tak jak dziewczyny pisza, nie jest to wcale tak konieczne, mozna wyciac albo podwinac i tak bedzie dobrze.
Garbi ja tez uwazam je jedna para ciuszkow z rozmiarem 56 to za malo. Ale to najlepiej poczekac do ok 8 miesiaca i zobaczyc jak dziecko bedzie duze, bo jesli urodzi sie tak ok 55 cm to 3 pary ze wszystkiego chyba wystarcza, ale jak sie urodzi mniejsze to wcale tak w mgnieniu oka nie rosnie a jednak pozniej jest problem bo we wszystkim dziecko plywa i jest niewygodne.
Ja jak na razie kupuje od 0-3 a takie na prawde malutkie kupie ok 8 miesiaca gdy bede wiedziec mniej wecej jak duze bedzie dziecko.
A z wyprawkami to jest zawsze problem, bo ile mam tyle opinii. Jedna osoba nie potrzebuje jakis rzeczy a dla innej sa one niezbedne. Tak samo zalezy to od pieniazkow. Ja jeszcze poczekam z tymi wszystkimi rzeczami bo wiem, ze 90 % z nich dostane w prezencie.