Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
osinka pisze:dzisiaj wrazając z usg bioderek Agatki na szybko wpadliśmy do dobrze zaopatrzonego sklepu, obejrzeliśmy foteliki i mamy zgryza :laugh: za duży wybór...
ivon pisze:osinka pisze:dzisiaj wrazając z usg bioderek Agatki na szybko wpadliśmy do dobrze zaopatrzonego sklepu, obejrzeliśmy foteliki i mamy zgryza :laugh: za duży wybór...
Osinka!!!!! byliście dziś na usg bioderek???? w Klimontowie w Centrum Pediatri?????? Bo my dziś tam byliśmy właśnie na usg bioderek.
ivon pisze:Ale jaja!!!!!!! My byłyśmy wcześniej, miałyśmy nr 10 i o 12,30 już byłyśmy po wizycie ;D
A tak na marginesie, to bioderka mojej córy są w porządku.
ivon pisze:My nie. Lekarz powiedział tylko, żeby nie przyspieszać siadania i chodzenia, tylko poczekać, aż córka sama zacznie siadać i chodzić. ( Ja to oczywiście wiem ;D ;D)