Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bo nam lekarz polecil uzywac tego pierwszego jak najdluzej. My mamy maxi cosi i Selinka sie do niego jeszcze miesci i mysle ze posluzy nam jeszcze ze 2 miesiace .
Asia teraz jest coraz chłodniej więc Mateusz jak był grubiej ubrany to nie mogłam mu nawet zapiąć pasów. I pozycja tyłem do kierunku jazdy też nie bardzo mu odpowiadała. Fotelik rozkłada się na półleżąco więc dziecko może być w takiej samej pozycji jak w tym najmniejszymDzeiwczyny a wasze dzieciaczki nie mieszcza sie do fotelikow z grupy 0bo nam lekarz polecil uzywac tego pierwszego jak najdluzej. My mamy maxi cosi i Selinka sie do niego jeszcze miesci i mysle ze posluzy nam jeszcze ze 2 miesiace .
Asia21 .ale te krzesełka 2w 1 tez maja pasy i krzeselko jest odchylane(moze nie wszystkie no ale mozna znalezc takie ktore są;-) ;-) -przynajmniej ja znalazlam i takie mam ....no i jestem zadowolona:-) ;-) )Dzeiwczyny a wasze dzieciaczki nie mieszcza sie do fotelikow z grupy 0bo nam lekarz polecil uzywac tego pierwszego jak najdluzej. My mamy maxi cosi i Selinka sie do niego jeszcze miesci i mysle ze posluzy nam jeszcze ze 2 miesiace .
My jestesmy jak na razie na etapie zakupu krzeselka do karmienia, czy moglybysci mi jakies polecic . Zastanawiam sie nad 2w1 najpierw krzeselko do karmienia a pozniej krzeselko ze stolkiem, ale wyczytalam na bb ze dobrze jest jak krzeselko jest odchylane i ma pasy , sama juz nie wiem![]()
no a u nas wczoraj odbyly sie nieplanowane zakupy:-)