Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-) ;-) ..............patryk ani minuty w nim juz ostatnio nie wytrzymywal zaraz byl na podłodze nawet pasy go nie powstrzymywaly

no własnie hihihidzieki dziewczyny, krzeselko baby one jest naprawde fajne
tereska niezly ten twoj gigant tylko czekac kiedy staranuje klatke :-)
Kochane dziewczyny.Ja mam synka-wczesniaka.Bardzo wczesnie robilam zakupy dla Dawida.Codziennie wchodzilam do jego pokoiku i przygladałam sie ze coraz wiecej rzeczy i ze tak fajnie juz tam sie zaczyna robic.Pewnego dnia tj pod koniec35tygodnia(rano) odeszły mi wody.Tj miesiąc wczesniej niz powinny.Lekarz pytal czy mam urządzony kąt dla malca.Ja powiedzialam ze oczywiscie.Zostały przeprowadzone badania ze kobieta"nakreca" sie widząc rzeczy dla malca i psychika oddziałowywuje na wczesniejszy poród.Mój Dawidek dzieki BOGU jest całkowicie zdrowy ale nie każy może miec to szczeście.Miesiąc to bardzo duzo dla takiego malca.
....i do koca ciazy mialam praktycznie lezec wiec wolałam sie wczesniej zabezpieczyc kupujac cala wyprawke powoli i spokojnie ...tymbardziej ze jestem w obcym kraju tylko sama z mezem i na niego by potem wszystko spadlo............