reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Tereska ja porównuję w warunkach polskich :)

jak mam różnicę 200 zł to kupuje tańsze - które też jedt dobre...

plastikowe mi się podoba ale cena to 1/4 mojej pensji :(

My chcemy kupić małej huśtawkę, bo bardzo lubi być bujana w nosidełku ( ale już nikt nie ma na to siły :-)).
Czy któraś z Was ma lub też chce kupić i ma upatrzoną, bo nie wiem jaką wybrać.

KInkaP ale ile za nie zapłaciliście?? Bo ja chyba też w takim razie kupie drewniane

Nastka, zapłaciliśmy 190 zł.

Ivon, Karola dostała na chrzciny chuśtawkę, ale taką drewnianą mocowaną do futryny. Jeszcze jej nie montowaliśmy i nie było testu.
Kiedyś zastanawialismy się nad taka rozkładaną na staelażu,ale znajomi nam odradzili, bo ponoc na krótko wystarcza

Nastka ja kupiłam drewniane krzesełko na allegro z przesyłką 89 zł

bardzo dobre

dla Piotrka miałam huśtawkę drewnianą na haki do futryny - super się sprawdzała, Bartek już kilka razy się też na niej bujał :)

Ja tez sie zastanawiam nad taka hustawka na stelazu bo znalazlam taka do 18kg i ma trzy w jedynm czyli hustawke krzeselko i lezaczek :-)
Nasz lezaczek jest do 6miesiecy Brian na nim jeszcze siedzi ale pewnie niedlugo nie wytrzyma lezaczek hehe:laugh2:dlatego zastawanwiam sie czy nie kupic taka trzy w jednym tylko czy tez mi te 18kg wystarczy na dlugo:confused:
I czy bedzie chcial lezec w lezaczku lub bujac sie na hustawce:eek:

Pare dni temu bylam ogladac w Mothercare krzeselko ze stolikiem w jednym drewniane i takie jakies to krzeselko bylo waskie nie za bardzo przypadlo mi do gustu sama nie wiem co juz wybrac:eek:

Ja tez sie zastanawiam nad taka hustawka na stelazu bo znalazlam taka do 18kg i ma trzy w jedynm czyli hustawke krzeselko i lezaczek :-)
Nasz lezaczek jest do 6miesiecy Brian na nim jeszcze siedzi ale pewnie niedlugo nie wytrzyma lezaczek hehe:laugh2:dlatego zastawanwiam sie czy nie kupic taka trzy w jednym tylko czy tez mi te 18kg wystarczy na dlugo:confused:
I czy bedzie chcial lezec w lezaczku lub bujac sie na hustawce:eek:

Pare dni temu bylam ogladac w Mothercare krzeselko ze stolikiem w jednym drewniane i takie jakies to krzeselko bylo waskie nie za bardzo przypadlo mi do gustu sama nie wiem co juz wybrac:eek:

Maggusia nie wiem czy o tym samej hustawce myslimy .............ale ja ja mam w sumie od urodzenia Patryka bo dostalam od znajomych i do tej pory przyznam sie szczerze ze rzadko jej uzywalam a teraz tylko wtedy gdy widze ze maly jest spiacy i marudny to go do n iej wkladam i zasypia w 2 minuty............

reklama
Ja mam krzesełko plastikowe firmy Meggy - Mateusz dostał w spadku po moim chrześniaku - bardzo fajne. Ostatnio kupiłam Mateuszowi super butelkę ze smoczkiem niekapkiem firmy Nuby - z normalnego niekapka nie chciał pić i znalazłam te butelkę. Teraz może się nią bawić bez obawy że bedzie cały zachlapany:-)

Do góry