• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

WYPRAWKA :)

Ja mam krzesełko plastikowe firmy Meggy - Mateusz dostał w spadku po moim chrześniaku - bardzo fajne. Ostatnio kupiłam Mateuszowi super butelkę ze smoczkiem niekapkiem firmy Nuby - z normalnego niekapka nie chciał pić i znalazłam te butelkę. Teraz może się nią bawić bez obawy że bedzie cały zachlapany:-)
lolcia my tez taka butelke mamy ............fajna :tak: :tak: ..tylko jak na razie to patryk i tak z niej rzadko pije bo woli cyca:):):)....albo normalny kubeczek

reklama
Selinka pije z niekapka, ale bardzo tez lubi pic z butelki ze smoczkiem w ksztalcie dziubka /takiego jak niekapek / Nuka. Ta butelka sprawdza sie szczegolnie na spacerkach bo przy niekapku czesto selinka sie poleje a z tej buteleczki leci troszke mniej i latwie jej przelykac, poza tym Selinka jeszcze sama stabilnie nie siedzi wiec pije tylko na pol lezaco albo na lezaco.

Terska: o tym nie pomyslałam. podobała mi się już wcześniej ta zabawka. akurat się składa, że innej firmy kupujemy fotelik. :-D
kaśka76 .....ja kuilam zabawke podobna do tej
..................a wozek z kolei kupilam jak to okreslic bez tego pałąka z przodu wiec nie mialam gdzie przywiesic tej zabawki:laugh2: :laugh2:
kaśka78 ty sie nie martw twoja bedzie oki;-) ;-)

Załączniki

• 0003797700720_AV1_500X500[1].jpg
    0003797700720_AV1_500X500[1].jpg
    80 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Asioczek: ja właśnie z maxi kupiłam playtray. a my fotelik w końcu wybraliśmy- będzie roemer ts king plus. długo debatowaliśmy nad tobim, ale po przymiarkach okazałao się, że to zbyt pionowy fotelik do naszej 600.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry