reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

Co do kupowania krzesełka Baby Ono na allegro - zwróćcie uwagę na cenę, gdyż są sprzedający, którzy oferują to krzesełko w wersji lux sporo drożej - nic takiego nie istnieje (pytałam u dystrybutora na Polskę). Te krzesełka występują tylko w jednej wersji i w dwóch kolorach. Inna ważna rzecz to sugestia sprzedających, że dają gratis zestaw naczynek do karmienia - to nie żadna łaska z ich strony, bo te naczynka daje gratis już producent!

reklama
Tereska te krzeselko jest bardzo fajne ale ja tez musze sprawdzicz czy ja je je u siebie znajde bo z polski nie bede sprowadzac. A co do wyprawki to ja tez jestem sama z mezem w obcym kraju i mialam juz wczesniej wszystko przygotowane bo jak bym musiala isc do szpitala to nie mial by mi kto tego zrobic. Wiec przesady nie zawsze sie sprawdzaja :happy: naszczescie
ja przygladam sie wlasnie krzeselku Prima Pappa Peg Perego jest bardzo fajne i czytalam duzo pozytywnych opini o nim.

wklejam lin to takiego krzesełka o którym pisała maggusia
@KRZESEŁKO ARTI OPERA ZIELONE+stolik (133009244) - Aukcje internetowe Allegro

ale starsznie drogie, ja mam krzesełka drewniane ze stolikiem, za 84 zł (z przesyłką) i za nic w świecie nie dałabym więcej - toż to wyrzucowne pieniądze teraz, bo dzieciaki za 4 miesiące już nie będa korzystać z takich jak baby ono - alebo korzystanie będzie utrudnionie, to plastikowe z linu jest fajne ale po co kupowac coś 3 razy droższego?

polecam wszystkim krzesełko
SUPER KRZESEŁKA ZE STOLIKIEM SUPER CENA I JAKOSC (132137205) - Aukcje internetowe Allegro

Zgadzam się z Azik w całej rozciągłości w sprawie krzesełek. Też stawiam na drewniane - rozkładane:tak: :-) . Przy Darii dokupiłam szelki, a teraz mam takie krzesełko, że nie ma szans samodzielnie wyjść :-D .

mozna dopiąc szeli - ale przy Piotrku były mi niepotrezbne, a teraz mam jeszcze lepsze krzeselko - więc może też nie będą potrezbne...

e razie czego są, jeszcze po Piotrku, zresztą ten sprzedawca dokłada za chyba parę złotych takie szelki - ale trezba sprawdzoić gdzie się lepiej opłaca...

azik zgadzam sie z toba ze to krzeselko plastikowe (stolik i krzeselko)jest drogie ..............mi sie ono podobalo juz kilka miesiecy temu ....ale cena mnie zniechecala 110$
a ja kupilam je bo mi sie trafilo na promocji (tzn ostatnie juz i bez opakowania )i zaplacilam 50$.......czyli jak na tutejsze warunki moim zdaniem bardzo tanio:):)

wogole mi sie wydaje ze najlepiej kupowac te krzeselka dwuczesciowe(stolik krzeselko)-niewazne jakie plastikowe czy drewniane.....bo minie 3-4 miesiace i nasze pociechy nie beda juz siedziec w tych wysokich krzeselkach:)

reklama
Do góry