reklama
A
azik
Gość
moim zdaniem jak ma sie mało kasy to szkoda wydawać na chicco, mutsy, czy bebecar, bo płaci się glownie za firme
żona - mam kortinę ale granatową...
anian
Fanka BB :)
Chyba jestem trochę "w tyle". Wy już o wózkach myślicie, a ja ... boję się zapeszać.Fakt, oglądam, ale jakoś mnie jeszcze nie ciągnie do wybrania jakiegoś. Ale Wy piszcie o swoich przemyśleniach i Waszych typach - na później będzie wiadomo skąd czerpać informacje 
azik pisze:moim zdaniem jak ma sie mało kasy to szkoda wydawać na chicco, mutsy, czy bebecar, bo płaci się glownie za firme
azik i jak sie sprawdza kortina w uzytku??
A
azik
Gość
bardzo bardzo bardzo sobie go chwalę
przyzwoicie tani i dobry wózek...
przyzwoicie tani i dobry wózek...
K
KingaP
Gość
to ten wózek, o którym tu pisałam Jest sprawdzony i przetestowany przez naszych przyjaciół. Lekki i naprawdę fajny
reklama
K
KingaP
Gość
Quattro Deluxe
- To najnowsza konstrukcja Graco w sam raz na codzienne sprawunki z dzieckiem, posiada nastepujące cechy:
- w wyposażeniu standardowym zawiera nosidełko dla noworodków,
- pełna amortyzacja, gumowe koła, dodatkowa osłona tylnej części budki i duży pokrowiec na nóżki,
- grawitacyjny mechanizm składania jedną reką,
- głębokie siedzenie z zabezpieczeniami bocznymi i ruchomym zagłówkiem,
- budka z możliwością przełożenia do przodu, ruchoma tacka dla dziecka z pojemnikiem na zabawki i tacka dla rodziców z podwójnym uchwytem na kubek i butelkę,
- zespolony hamulec kół na tył,
- cztery pozycje oparcia,
- duży, opuszczany kosz na zakupy, zegarek i termometr.
Wózeczki dostępne w różnych deseniach. Wózek odpowiedni dla dzieci od urodzenia do 3 lat.
- To najnowsza konstrukcja Graco w sam raz na codzienne sprawunki z dzieckiem, posiada nastepujące cechy:
- w wyposażeniu standardowym zawiera nosidełko dla noworodków,
- pełna amortyzacja, gumowe koła, dodatkowa osłona tylnej części budki i duży pokrowiec na nóżki,
- grawitacyjny mechanizm składania jedną reką,
- głębokie siedzenie z zabezpieczeniami bocznymi i ruchomym zagłówkiem,
- budka z możliwością przełożenia do przodu, ruchoma tacka dla dziecka z pojemnikiem na zabawki i tacka dla rodziców z podwójnym uchwytem na kubek i butelkę,
- zespolony hamulec kół na tył,
- cztery pozycje oparcia,
- duży, opuszczany kosz na zakupy, zegarek i termometr.
Wózeczki dostępne w różnych deseniach. Wózek odpowiedni dla dzieci od urodzenia do 3 lat.
Podziel się: