reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

WYPRAWKA :)

Przesliczna czepeczka i kapciuszki!!! Mnie na razie powstrzymuje totalny brak kasy- licze na jakies stypendium naukowe z uczelni, ale to sie dopiero okaze pod koniec listopada.

reklama
kurcze jak ja chce kupić zapas pieluch albo buteleczki
to słysze od mojego grzesia że jeszcze mam tak duuużo czasu
a ja chce juuuż!!!!!!!!1 ;D

kurcze jak ja chce kupić zapas pieluch albo buteleczki
to słysze od mojego grzesia że jeszcze mam tak duuużo czasu
a ja chce juuuż!!!!!!!!1 ;D

No ja też chciałabym już kupić tylko że Tomcio mi nie pozwala. Mówi że jak kupie to za dwa dni zobaczę coś ładniejszego a potem będę dudrała że mogłam poczekać - może ma rację???

A u mnie odwrotnie, grześ mi ciągle parkocze, żeby jakąś komode na ubranka, mniejszy komputer,szmatki :) straszna mamuśka się z niego zrobiła... ale to dobrze, bo to pewnie on będzie musiał pójść na wychowawczy, więc niech sobie wszystko dobrze poustawia :p
a tak poważnie to też już chętnie bym pobuszowała po sklepach ale...jeszcze chwilę..

kasianka - my w kwietniu i maju zrobiliśmy akcję - sprzedalismy 2 komputety, monitory, 2 drukarki, biurka - został pusty pokój, tylko 2 rowery w nim stoją ;) poszliśmy na całość :)

teraz mamy dylemat co z rowerami - nie mamy gdzie ustawić 2 trekkingów - w pokoju będzie komoda dla dzidzi, łóżeczko i wersalka dla nas do spania - na rowery nie będzie miejsca
na balkonie przez 2-3 lata zmarnieją - chyba sprzedmy nasze rumaki i jak maluszek podrośnie, kupimy nowe i już, chyba nie ma innego wyjścia

reklama
Osinka moje szczęście jeszcze nie dojrzało do pozbycia się rowerka :) prędzej mnie pozbawi ulubionego, ogromnego stołu albo biurka.
a że jest ciasno to fakt- u nas w sezonie oba rowerki stoją w kuchni ( bo tylko tam się mieszczą :)) teraz ja jestem do niczego- więc mój wylądował na strychu i jest trochę luźniej...
ostatnio grześ stwiedził, że na haki do ściany ( mamy wysokie mieszkanie) ale na razie się nie zgadzam..pewnie by mi spadały na głowę co jakiś czas ;)

Do góry