reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

WYPRAWKA :)

a to mój pierwszy dzieciowy zakup

my.php

reklama
ja też się przeraziłam cenami i zaczynam się zastanawiać co chcemy
facet nam w sklepie polecał peg perego czy jakoś tak które są bardzo lekkie a mają dość duże gondole i łatwo się składają

z mężem zobaczyliśmy quinny i cenę 789 zł popędziliśmy co tchu a to była cena samej gondoli :-[

peg perego ma duże spacerówki Aga, ale małe kółka. chyba że będzie to stelaż caravel, ale znowu spacerówki są jakieś dziwne (jak dla mnie ) w nich. a gondolka navetta do pp jest raczej mała.

Aga: bebecar ma dużą gondolkę i oparcie w tej gondolce jest podnoszonez miejscem na pasy, coby przypiąć Fasoliznę. model bebecar trakcer z gondolą, spacerówką, torbą i jeszcze czymś dziś w k-cach znalazłam za 2100. K. był gotów brać, ale mi się kolor nie widział.

dziewczyny, jezeli chodzi o kołyski - łóżeczka wiklinowe czy nowoczesne małe łozeczka - to posłuża one do momentu gdzy dziecko próbuje sie podnosić czyli max 5-6 miesiąc. jak macie miejsce na łóżeczko to radzę od razu łożeczko.

ja teraz jestem zmuszona kupić tą kołyskje bo nie mopgę po raz koleny przemeblowywać całego dolu i dzidzia musi spac ze mna w pracowni-sypilani - a tam tylko kołyska. akurat na jesień Piotrka przeniose na tapczanik i bede miała wole łózeczko dla Bartka.

tez mam zamiar patrzeć na allegro, już znalazłam pełen wybór od drewnianych kołysek prez wilkinę po noweoczsne łóżeczka - kołyski.

reklama
Do góry