reklama
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Mój maluszek dostał od Mikołaja (od moich rodziców) pierwsze pieluszki (Pampersy), 2 polarowe kocyki i polarowy rożek 
ja też się przeraziłam cenami i zaczynam się zastanawiać co chcemy
facet nam w sklepie polecał peg perego czy jakoś tak które są bardzo lekkie a mają dość duże gondole i łatwo się składają
z mężem zobaczyliśmy quinny i cenę 789 zł popędziliśmy co tchu a to była cena samej gondoli :-[
facet nam w sklepie polecał peg perego czy jakoś tak które są bardzo lekkie a mają dość duże gondole i łatwo się składają
z mężem zobaczyliśmy quinny i cenę 789 zł popędziliśmy co tchu a to była cena samej gondoli :-[
Aga: bebecar ma dużą gondolkę i oparcie w tej gondolce jest podnoszonez miejscem na pasy, coby przypiąć Fasoliznę. model bebecar trakcer z gondolą, spacerówką, torbą i jeszcze czymś dziś w k-cach znalazłam za 2100. K. był gotów brać, ale mi się kolor nie widział.
A
azik
Gość
dziewczyny, jezeli chodzi o kołyski - łóżeczka wiklinowe czy nowoczesne małe łozeczka - to posłuża one do momentu gdzy dziecko próbuje sie podnosić czyli max 5-6 miesiąc. jak macie miejsce na łóżeczko to radzę od razu łożeczko.
ja teraz jestem zmuszona kupić tą kołyskje bo nie mopgę po raz koleny przemeblowywać całego dolu i dzidzia musi spac ze mna w pracowni-sypilani - a tam tylko kołyska. akurat na jesień Piotrka przeniose na tapczanik i bede miała wole łózeczko dla Bartka.
tez mam zamiar patrzeć na allegro, już znalazłam pełen wybór od drewnianych kołysek prez wilkinę po noweoczsne łóżeczka - kołyski.
ja teraz jestem zmuszona kupić tą kołyskje bo nie mopgę po raz koleny przemeblowywać całego dolu i dzidzia musi spac ze mna w pracowni-sypilani - a tam tylko kołyska. akurat na jesień Piotrka przeniose na tapczanik i bede miała wole łózeczko dla Bartka.
tez mam zamiar patrzeć na allegro, już znalazłam pełen wybór od drewnianych kołysek prez wilkinę po noweoczsne łóżeczka - kołyski.
a ja dziświdziałąm na żywo to łóżeczko, i taniej w sklepie normalnym. do tego była piękna kremowo-łososiowo-pomarańczowa pościelka. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79195265
reklama
K
KingaP
Gość
kaśka! bluzeczka śliczna i taka maleńka, jeju!! super
Podziel się: