reklama
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Aniu, dzwoniłam do sklepu w Warszawie (Zacisze) ul.Chojnowska 35, czynne w godz. 8-17, sob. 9-14 i mają te wózeczki po 759,00 PLN. 
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Chyba oba, ale pytałam o Kortinę. To jest do nich telefon tel./fax: (+48 22) 678-84-76 i adres strony Internetowej http://www.tomi.pl/.
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Aniu, mają i te i te, bo widzę na stronie 
ivka76
Fanka BB :)
U nas od wczoraj wieeeelkie pranie! Postanowiłam wszystko prać dwa razy - pierwszy raz w niemieckim persilu do białego (używane rzeczy po innych dzidziach piorę z dodatkiem vanisha w proszku), a drugi raz już w proszku dla niemowląt i z dwukrotnym płukaniem.
A tak swoją drogą to strasznie dużo tych ciuszków i pieluszek mi się nagromadziło
A tak swoją drogą to strasznie dużo tych ciuszków i pieluszek mi się nagromadziło
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Ivka, ja też tak zrobię, ale zaczynam pranie w przyszłym tygodniu 
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
http://www.tomi.pl
u mnie działa
A Kortina droga jest normalnie, to w tym netowym jest tanio, bo stać ich na małe marże, w końcu takie firmy nie mają kosztów, a taki normalny sklep musi opłacić wynajem powierzchni, prąd i inne.. dlatego jest drożej. Wiem coś o tym, bo sami mamy malutką firmę, dużo kosztów a zarobek śmieszny, bo sklepy Internetowe mogą pozwolić sobie na marżę 3%.
u mnie działa
A Kortina droga jest normalnie, to w tym netowym jest tanio, bo stać ich na małe marże, w końcu takie firmy nie mają kosztów, a taki normalny sklep musi opłacić wynajem powierzchni, prąd i inne.. dlatego jest drożej. Wiem coś o tym, bo sami mamy malutką firmę, dużo kosztów a zarobek śmieszny, bo sklepy Internetowe mogą pozwolić sobie na marżę 3%.
reklama
A
azik
Gość
ja na wyjście polecam nie tyle kombinezon, co takie zimowe ocieplane śpiworki beż nóżek na zameczek - dzidziolen naprawde jeszcze nie lubi się ubuerać w miliony spodenek (śpichy, spodnie itp) to dla niego duża nowość więc im lepiej i łatwiej zapinane rozpinane im mniej ruszania przy tym dzidziolka tym lepiej...
Podziel się: