reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Jej ja też myśle o rajstopach ale wiecie co przerażają mnie bo nigdy nie lubiałam w nich chodzić - takich dziecięcych bo mnie nogi swędziały :(

Azik, nie u każdego kojec się nie sprawdzi... owszem, może to być sprzęt bardzo "czasowy", ale... jak mam psa, wynajmowane mieszkanie z średnią wykładziną (jeszcze do grudnia) i bepzieczniej dla Filipa będzie jak będzie się bawił w kojcu... a jak wstanie i zacznie chodzić to już inna sprawa.
Z kojcem czy bez i tak każdy nauczy się ładnie wstawać!

Co do rajstop, też nie lubiłam jak byłam mała, no ale chyba najlepiej się sprawdzą, jak podspodniowa bielzina :)

Ja też polecam rajstopki z Woli. są super mięciutkie- coś takiego jak frotka. mają śliczne kolory i wytłaczane wzorki ( ten sam kolor- więc łatwo do czegoś dobrać). mnie w dzieciństwie też zawsze rajstopy "swędziały", tyle że za naszych czasów (moich :)) to one były elastyczne aż iskry szły..

właśnie Igę ubrałam w nie przed chwilą- wygląda słodko :)

My przymierzamy się również do zakupu krzesełka do karmienia, ale dopiero jak wrócimy z wakacji. Szymon będzie miał wtedy skończone 6m-cy i karmienia pozacycusiowe będzie czas zaczynać. Chyba też kupimy to z firmy Baby Ono.

reklama
ja jeszcze na chwilkę przed wyjazdem :) jakoś nie mogę sie z wami rozstać :)
fionka napisz jak sprawuje się twój fotelik do karmienia, bo też o takim myślałam i słyszałam o nim wiele pozytywnch opinii. :)
My kupiliśmy wreszcie łóżeczko turystyczne zamiast kojca.. łóżeczko też polecane przez asioczka :))) asioczku jesteś jak wyrocznia :))))
po pierwsz łóżeczko było nam potrzebne bo jadę z Miłkiem na działkę (u nas remont)
po drugie też mam zwierzyniec :) więc trzeba było jakoś ochronić nasze stadko przed maluszka łapkami :D :D :D
jeśli któraś z was się wacha łóżeczko czy kojec ... radzę łóżecko.
jest w nim wystarczająco dużo miejsca by dzidziuś się BEZPIECZNIE mógł poturlać a i wersja z odpinanym bokiem powoduje że łóżeczko można używać do trzeciego - czwartego roku życia, więc na wyjazdy jak znalazł.
My wzięliśmy Miłka i dopiero jak go przymierzyliśmy do łóżeczka to zobaczyliśmy jak dużo jest tu miejsca :)
Polecam Arti model L5
Do zobaczenia za tydzień

Do góry