Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agulqa one właśnie są do tych poporodowych podpasek. A jeszcze dodam, że te podpaski to nie wszystkie klej mają. Te najtańsze z Bella Mama nie mają kleju.
po drugim porodzie to położna sama wysłała mojego męża do apteki po nakładki silikonowe do karmienia u nas w szpitalu fajne wkłady poporodowe sami dawali w szpitalu,ale nie wiem czy jeszcze dają zapytam szwagierkę
agulqa moje podpachy do niczego sie nie przyklejały tylko trzymały na siateczkowych majtach ja jeszcze w nich w domu pare dni chodziłam jak mnie rana po cc bolała, bo nic nie gniotło
Bada u nax na gimekologii byly takie wklady i jak laski krwawily to kazali je nosic bo na normalnych podpaskach nie byli w stanie ocenic obfitosci i dokladnego kolory plamienia
Dziewczyny a jak jest przy cc czy te wielkie podkłady (podpaski) też są potrzebne ????
A kiedyś gdzieś czytałam o jakimś kremie do sutek, któego nie trzeba zmywać i super pomaga na poranienia kojarzycie coś ?
Stokrotka ja nie mam porównania bo miałam 2 cc i teraz będzie 3,ale- tak na początku normalnie-mocno krwawisz,a czy bardziej czy mniej niż po porodzie sn to nie wiem