Dusia94
Fanka BB :)
Kupiłam wczoraj ,poza tym jeszcze trochę ubranek ,i kombinezon r 68 obok śpiochy 62 też smyk dla porównania dajcie znać czy wymienić na 62 czy taki się nada . Bo już nie wiem czy za duży czy nie [emoji852]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja bym wymieniła.Kupiłam wczoraj ,poza tym jeszcze trochę ubranek ,i kombinezon r 68 obok śpiochy 62 też smyk dla porównania dajcie znać czy wymienić na 62 czy taki się nada . Bo już nie wiem czy za duży czy nie [emoji852]Zobacz załącznik 876120Zobacz załącznik 876121Zobacz załącznik 876122Zobacz załącznik 876126Zobacz załącznik 876127Zobacz załącznik 876128
Tutaj masz np za 319O Madeli słyszyłam dużo dobrego, ale zastanawiam się czy naprawdę warto wydać ponad 500 zł... Z chęcią poszukałabym trochę tańszej alternatywy, więc a nuż ten Canpol
@Igorowelove, dzięki za linki![]()
Tutaj masz np za 319
Link do: Medela Laktator Mini Electric elektryczny

Właśnie myslałam, że ten mini może być za mały, rozumiem że jest ok?Tutaj masz np za 319
Link do: Medela Laktator Mini Electric elektryczny
Wiesz nie używałam, ale poza głośną pracą ma dobrą opinię.Właśnie myslałam, że ten mini może być za mały, rozumiem że jest ok?![]()