Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zadowolona na maxa@Sasanka14 zadowolona ?? Kolorek ma boski![]()
Dojechał nasz wózek [emoji2]Zobacz załącznik 896593
Ja aż tylu ubranek nie mam heh [emoji16] posegregowane mam rozmiarami i w pierwszej szufladzie mam rozmiary 56 i 62 żeby były pod ręką 68 schowane na samym dole [emoji4]
Dziewczyny co kupujecie na odparzenia na pupci? Niby ten sudocrem jest dobry, ale ma kiepski skład z tego co widziałam...
Ja posegregowałam te ciuszki od koleżanki bo np body 56 poza kopertowymi nie będę męczyła dziecka.
Niektóre rzeczy mega sprane, nie wszystkie mi się podobają.
No i muszę kupić koszulki, bo je uwielbiam.
nie wiem...
nie chce mi sie wierzyć, ze 3latki jeszcze korzystają z bujaczka...czy fotelika bujaczkowego...armageddon
help

Ja dziś te cudenko wyrwałam [emoji7]Hej dziewczyny! Przymierzam się do zakupu bujaczkówale potrzebuję fachowej rady mamusi które już takie sprzęty posiadały i używały, tyle jest ich na rynku, że juz głowa boli od tego czytania i przeglądania. Czy macie jakas konkretną markę do polecenia? Widzę, że większość jest na baterie - jak często takie baterie trzeba zmieniać? Wolałabym zasilanie sieciowe ale moze to kwestia bezpieczenstwa, ze większosc jest na baterie...
nie wiem...
Albo np przedział wagowy takiego bujaczka...do 9kg do 12kg do 18 kgnie chce mi sie wierzyć, ze 3latki jeszcze korzystają z bujaczka...czy fotelika bujaczkowego...armageddon
help
jak temat juz się pojawil to sorry ale juz nie odkopię![]()