ewciiik
Fanka BB :)
Ja rownież myślałam o monitorze oddechu. Przeczytałam http://www.sosrodzice.pl/monitor-oddechu-dla-zdrowego-dziecka/#article i zrezygnowałam chyba żeby coś mojemu maleństwu było.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurdelebele.. nie wiem co z tym wózkiem zrobićW takim razie zainwestuje w materac wiecejdzięki za rady.
Co do tego wózka Aga6 to nie słyszałam o nich, ale oczywiście podgladnelamwyglądają bardzo fajnie i cena nie odstrasza.
Kochana bo ja sklerotyk.. z jakiego Ty miasta jestes? w jakim sklepie je widziałaś?;>oglądałam je ostatnio bo były w sklepie, ale jakoś mnie nie przekonały, nie kojarzę nikogo kto by je użytkował wiec nie znam żadnej opinii. mają w komplecie dużo dodatkowych gadżetów.
Nie miałam ale sama chętnie zaczerpnę od Was wiedzy.Dziewczyny a miała któraś styczność z monitorami oddechu ?
Ponoć często tak jest że kupuje się niepotrzebnie rzeczy.. zwłaszcza przy pierwszej ciąży.To zupełnie jak ja. Czytam bo boje sie ze pokupuje w cholerę rzeczy i pózniej z tego korzystać nie będę :/
Pierwszy raz go widze.. z checia przejze oferteRobił ktoś może zakupy w tym sklepiku ? Maja fajna cene na pieluchy flanelowe i sie zastanawiam nad zamówieniem.
Link do: bejbi.pl - ubranka dla dzieci
Ja juz tu pokazywałam na allegro zamawiam nie wiem czy kojarzysz?Macie jakieś typy łóżeczek?