reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

Ja sie ciagle zastanawiam nad tym laktatorem.
Czy kupowac będąc jeszcze w ciąży czy dopiero jak sie okaże że jest mi potrzebny, czy elektryczny czy ręczny..
Znowu kieruje sie doswiadczeniem kolezanek.. jednej się przydał i wystarczył ręczny a dwie kupiły i ani razu nie skorzystały a to też nie tania zabawa.

reklama
Ja sie ciagle zastanawiam nad tym laktatorem.
Czy kupowac będąc jeszcze w ciąży czy dopiero jak sie okaże że jest mi potrzebny, czy elektryczny czy ręczny..
Znowu kieruje sie doswiadczeniem kolezanek.. jednej się przydał i wystarczył ręczny a dwie kupiły i ani razu nie skorzystały a to też nie tania zabawa.
ja też jeszcze nie wiem co z laktatorem, ale jeśli już to chyba ręczny...

No u nas łóżeczko z regulowaną wysokością materaca, wyjmowanymi szczebelkami i szufladą + komoda z przewijakiem za 800 zl z wysylka :p a córcia też będzie razem z nami w pokoju.
nom nam wymiary pasują tych mebli do ustawienia pokoju aktualnego ;) no i ich disagn przy okazji :) a kupujemy u nas w mieście, także za wysyłkę nie płacimy
a zależało mi żeby cały bok się odkręcało później, bez wyciągania szczebelków ;)

Mi laktator elektroniczny sąsiadka obiecała pożyczyć, kupiła ale używała tylko parę razy bo mówi że woli rękami sama odciagac bo szybciej, mniej zabawy i mniej boli. Więc chociaż to mam z głowy :)

A wiecie moze czy jak będę miała łóżeczko z szuflada to będę mogła do niego płozy zamontować co by mieć taka kołyskę?

Z firmy Klupś jest takie łożeczko z funkcją bujania, ja miałam i byłam bardzo zadowolona, zastanawiam sie czy teraz nie kupic takiego samego :)

1c499b2ee81dd0a399563cae6446fe09.png

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry