Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ProszęNie kojarzęrzuć linka raz jeszcze prosze
Tez ładne ale one chyba dosyc drogie nie?my kupujemy ten zestaw http://www.pinio.com.pl/static/img/kolekcja_moon3.jpg
Mają też aukcje z samymi łóżeczkamiŁadne i jedno i drugietylko ja samo łóżeczko będę kupować.
A dzisiaj mam kolejny nabytek czyli wanienkę z przewijakiem![]()
![]()
my płacimy 1200 , ale wymiarami idealnie pasują, a komoda z przewijakiem to dla nas wybawienieTez ładne ale one chyba dosyc drogie nie?
No u nas łóżeczko z regulowaną wysokością materaca, wyjmowanymi szczebelkami i szufladą + komoda z przewijakiem za 800 zl z wysylkamy płacimy 1200 , ale wymiarami idealnie pasują, a komoda z przewijakiem to dla nas wybawieniebo pokój dziecięcy w sypialni niestety
![]()
Firma Klupś ma takie wielofunkcyjne całkiem ładneJa bym chciała łóżeczko z którego pózniej tapczanik zrobię. I jeszcze mi sie podobają takie zaokrąglone u góryach wymyślam
Na allegro widziałam chyba Julia się nazywało, też się nad nim zastanawialam, wychodziło z materacem koło 280-300zł. Tylko ze ja raczej chce bez szuflady, bo koleżanka ma z szufladą i narzekala ze to tylko zbieracz kurzu jest.Ja bym chciała łóżeczko z którego pózniej tapczanik zrobię. I jeszcze mi sie podobają takie zaokrąglone u góryach wymyślam