reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

monisia - mam pustki na koncie więc tu Ci napiszę - w drugim trymestrze możesz Strepsils, Propolki, Halset, Tantum verde i inne co na Ciebie działają normalnie :tak: Nie ma przeciwwskazań na żadnych bo wszystko działa miejscowo :-) Zdrówka :-)

Emi wreszcie usnęła i leży w wózeczku, Karola bajki ogląda a ja mam chwilę dla siebie zeby pomyśleć co na obiad bo nie mam weny ostatnio do gotowania, rozleniwiłam się ostatnio bo mąż gotował :-p (albo odgrzewaliśmy obiadki od teściowej :-p) :-D

reklama
monisia - mam pustki na koncie więc tu Ci napiszę - w drugim trymestrze możesz Strepsils, Propolki, Halset, Tantum verde i inne co na Ciebie działają normalnie :tak: Nie ma przeciwwskazań na żadnych bo wszystko działa miejscowo :-) Zdrówka :-)

Emi wreszcie usnęła i leży w wózeczku, Karola bajki ogląda a ja mam chwilę dla siebie zeby pomyśleć co na obiad bo nie mam weny ostatnio do gotowania, rozleniwiłam się ostatnio bo mąż gotował :-p (albo odgrzewaliśmy obiadki od teściowej :-p) :-D

Dziekuje Ci Słoneczko - na pewno sie w cos zaopatrze:tak:I ucałuj Emi i Karolke!!!!

sol - ale możliwe że w ciągu doby to sie tak zmieniło?? z tymi wodami ?? a jak mu mówiłam że coś ze mnie leci to on że mam sie nie martwić ze to tak jest :/ .... nie będe już wsiąkać głębiej najważniejsze że mały jest zdrowy :)
Kiniuś - tak mi przykro kochana :(:(:( tulę Cię
No i pokarzę wam zdjęcie Kuby jak go hartowałam przy oknie :) DSC04701.jpg

Ostatnia edycja:
Sol - dziś juz szaleje - tak mnie po żebrach wali że szok - cały brzuch mi chodzi :) - ona chyba spała po prostu a ja zaczełam panikowac - ale masz racje trzeba zwracac uwagę i tyle
A twoja malutka jest po prostu przesłodka - zjadła bym ja od razu - kurcze juz sie nie moge doczekać

Musia - moja córcia będzie Patrycją - a jak byłby chłopczyk miał byc Patryk :)

Marta to co szykujesz sie na 19 ???

Kinga - przykro mi :-(

Szczęśliwa - wszystko jest możliwe - kobiety są z natury dziwne a nasze organizmy nieprzewidywalne :sorry: Po za tym co badanie to inna diagnoza - mi doświadczona położna stwierdziła wody rzekome a gin udowodnił godzinę później że to jednak płodowe - kwestia podejścia i badania i ułożenia maluszka. Mi Emi główką korek robiła co zmyliło położną ale nie gina :sorry:

sorbuś - no to jak spała to na zdrowie :-D Byle nie za długie te drzemki żeby mamy nie drażnić :-p A kopać niech kopie - przynajmniej będziesz spokojniejsza :-D Byle nie było to "szarpanie się" to jest ok :-D

Emi wycałowana, Karola też :-D
Ja chyba też będę musiała się wziąć za werandowanie ale my sobie na klatkę będziemy wychodzić bo niestety nie mam siły ubierać obu dziewczynek na otwieranie okna a sąsiadka z dołu znowu gdzieś pojechała więc musimy sami grzać :-p A Emi co chwila bidula ma czkawkę z zimna jak nie jest porządnie opatulona, nawet mi jest chłodno w domu a grzejemy ile się da :dry: Już widzę ten rachunek za ogrzewanie :wściekła/y: ale co tam - czego się dla dziecka nie robi :sorry:

Sol - ja mam ciepło bardzo w domu a mody ma taką czkawkę że trwa nawet 15 minut ...jak zapytałam położną o co chodzi to mi powiedziała że to są uroki niemowląt ...one w ten sposób przeponę ćwiczą ale ile w tym prawdy nie wiem ....

Wpadłam jeszcze na chwilkę z kawusią, bo zaraz czeka mnie kupa roboty...

Maran
- dziękować :*

Krzyś pobudził się po jajecznicy tatusia:-D
już jestem spokojna:tak:

Sol- i jeszcze ode mnie proszę utulić Emi:tak:
nie mogę się napatrzeć:zawstydzona/y:
a Karolcię ucałować:-)

Szczęśliwa- i Kubusia proszę utulić :))
ależ te dzieciaczki są słodkie... :)

a oto moje magiczne 100 cm :-D:-D

reklama
Do góry